Συνελήφθη ο επενδυτής του Δούκα για χρέη στο Δημόσιο

Συνελήφθη ο επενδυτής του Δούκα για χρέη στο Δημόσιο

Συνελήφθη ο επενδυτής του Δούκα για χρέη στο Δημόσιο

Την Τετάρτη (02/08) ο μεγάλος επενδυτής του Δούκα, Γιάννης Ζερβός, συνελήφθη στην Κέρκυρα για χρέη προς το Δημόσιο.

Κατόπιν απόφασης του εισαγγελέα Κέρκυρας, ο Γιάννης Ζερβός συνελήφθη στο ομώνυμο νησί την Τετάρτη (02/08) και την επομένη οδηγήθηκε στην φυλακή.

Αιτία ήταν η μη συμμόρφωση του επενδυτή του Δούκα σε ποινές που τού είχαν επιβληθεί και αφορούσαν παραβάσεις του φορολογικού κώδικα (Ν.2523/97) και συγκεκριμένα χρέη προς το Δημόσιο. Η ποινή είναι τελεσίδικη και αφορά κάθειρξη πέντε ετών.

Ο ίδιος περίμενε πως θα του κοινοποιούταν η δικαστική απόφαση κι ότι η ποινή θα έμενε ανεκτέλεστη, μέχρι την εκδίκασή της αναίρεσης που είχε ζητήσει από τον Άρειο Πάγο.

 Ο Ζερβός ήταν ο βασικός χρηματοδότης του συλλόγου των Βορέιων Προαστίων και πλέον φαίνεται πως τα πράγματα περιπλέκουν και για όσους εμπλέκονται με την ομάδα.

«Συνελήφθη ημεδαπός στην Κέρκυρα για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (01-08-2017) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 44χρονος ημεδαπός, για καταδικαστική απόφαση.

Ειδικότερα, ο 44χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε, καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Ν.2523/97 "Διοικητικές και ποινικές κυρώσεις στη φορολογική νομοθεσία & άλλες διατάξεις", του Πενταμελούς Εφετείου Κέρκυρας.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας».

Best of internet