Γκάουντλοκ: «Το μπάσκετ με τον Oμπράντοβιτς είναι επιστήμη» (vid)

Γκάουντλοκ: «Το μπάσκετ με τον Oμπράντοβιτς είναι επιστήμη» (vid)

Γκάουντλοκ: «Το μπάσκετ με τον Oμπράντοβιτς είναι επιστήμη» (vid)

bet365

Ο Άντριου Γκάουντλοκ αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Κόμπι Μπράιαντ που το κόλλησε το «mini Mamba».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε στο επίσημο κανάλι της ιταλικής ομάδας και αναφέρθηκε στους στόχους του, στη σχέση του με τον Κόμπι Μπράιαντ και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά τα λόγια του Άντριου Γκάουντλοκ:

Για το ξεκίνημα της καριέρας του: Μικρός έπαιζα αμερικάνικο ποδόσφαιρο, αλλά όλοι στην οικογένειά μου έπαιζαν μπάσκετ οπότε ασχολήθηκα κι εγώ. Το μπάσκετ είναι η δεύτερη φύση μου.

Για τη σχέση του με τον Κόμπι Μπράιαντ: Το γεγονός ότι επιλέχθηκα στο ντραφτ ήταν έκπληξη για μένα. Το κολέγιο μου δε έδινε παίκτες στο ΝΒΑ. Με τον Κόμπι Μπράιαντ είχα μία καλή σχέση από το ξεκίνημα. Με συμπάθησε αμέσως, διέκρινε το ένστικτο που διέθετε στην επίθεση και κυρίως πόσο ανταγωνιστικός ήμουν στις προπονήσεις. Αυτός ξεκίνησε να με φωνάζει «mini Mamba».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με τον κορυφαίο Ευρωπαίο προπονητή. Μου δίδαξε πολλά. Τον τρόπο που σκέφτομαι στο παρκέ, λεπτομέρειες του παιχνιδιού,. Το μπάσκετ με τον Ομπράντοβιτς είναι επιστήμη. Σου αναλύει κάθε πτυχή του παιχνιδιού και πάντα βρίσκεται 2-3 βήματα μπροστά.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα