Γιασικεβίτσιους: «Όνειρο ο Παναθηναϊκός, αξέχαστο το Βερολίνο»

Gazzetta team
Γιασικεβίτσιους: «Όνειρο ο Παναθηναϊκός, αξέχαστο το Βερολίνο»

bet365

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε πολλάκις και με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό.

Στο «Full Basket Magazine» μίλησε ο Λιθουανός προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας και μάλιστα αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα θέματα. Φυσικά από τις απαντήσεις του δεν έλειψαν Παναθηναϊκός και Ζέλικο Ομπράντοβιτς τους οποίους αποθέωσε.

Μεταξύ άλλων ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε:

Για την επιστροφή του στην Ευρώπη το 2007: «Η επιστροφή μου ήταν απλή. Δεν έκανα λάθος όταν επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Αθήνα. Το να παίξω στον Παναθηναϊκό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι η μεγαλύτερή αγάπη της ζωής μου, μετά τη Ζαλγκίρις».

Για την κατάκτηση της Euroleague το 2009: «Πάντα έλεγα πως το 2009 στο Βερολίνο έγινε το καλύτερο Final Four της ιστορίας. Τέσσερις αγώνες που κρίθηκαν στο σουτ, με την Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και τον Ολυμπιακό. Υπήρχε πολύ μεγάλη ποιότητα, αλλά στην Αθήνα όλοι μιλούσαν μόνο για τον Παναθηναϊκό. Είναι κάτι φυσιολογικό, αφού στην πόλη υπάρχει πολύ μεγάλο πάθος για το μπάσκετ».

Για τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι εξαιρετικός, είναι μακράν ο καλύτερος προπονητής που είχα. Έχει κερδίσει τα πάντα, έχει βοηθήσει παίκτες, τα έχει καταφέρει με κάθε τρόπο. Έχει ξεκάθαρες ιδέες σε ό,τι αφορά στο άθλημα, τις οποίες βάζει στην προπόνηση με πολύ απλό τρόπο. Η διαφορά δεν έχει να κάνει με το πόσους τίτλους έχει κατακτήσει, αλλά το πώς διαβάζει το παιχνίδι και πως λειτουργεί με τους παίκτες».

 

Τελευταία Νέα