Τζόρτζεβιτς: «Φαβορί η Ελλάδα του All-Star Αντετοκούνμπο»

Τζόρτζεβιτς: «Φαβορί η Ελλάδα του All-Star Αντετοκούνμπο»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν ακόμα ένας που έβαλε την Ελλάδα στα φαβορί του προσεχούς Eurobasket (31/08-17/09), μετά από σχετική ερώτηση. «Θέλω το χρυσό και να νικήσω τους Γκασόλ», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Φορτούνα Ντ. – Μπραουνσβάιγκ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Κερδίζει πόντους από αντιπάλους η Ελλάδα, ενόψει Eurobasket (31/08-17/09).

Μετά τον Σέρχιο Γιουλ, και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έβαλε την Εθνική μας στα φαβορί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ερωτηθείς ο Σέρβος τεχνικός από εκπροσώπους της χώρας του και την «blic.rs», απάντησε: «Θεωρούμαστε κι εμείς φαβορί, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει ποιοι είμαστε και η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε όλους. Θα είναι ένα δύσκολο Eurobasket. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Όπως η Ελλάδα, που έχει για πρώτη φορά έναν All-Star παίκτη, τον Αντεκούνμπο. Έπειτα είναι η Σλοβενία με τους Ντράγκιτς και Ράντολφ και φυσικά τον Ντόντσιτς. Η Ιταλία έχει τον Μεσίνα που έχει χτίσει μια σταθερή βάση. Η Τουρκία που πάντα παίρνει μετάλλια όταν παίζει μπροστά στο κοινό της. Και η Ισπανία, για την οποία δεν υπάρχουν λόγια με την κυριαρχία της τις τελευταίες δεκαετίες».

Τέλος, ο Τζόρτζεβιτς τόνισε πως θέλει οπωσδήποτε το χρυσό μετάλλιο και κυρίως να νικήσει τα αδέρφια Γκασόλ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα