Ντουράντ: «Δεν με ενδιαφέρει που θα καταλήξει ο Ίρβινγκ»!

Ντουράντ: «Δεν με ενδιαφέρει που θα καταλήξει ο Ίρβινγκ»!

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ σχολίασε την επικείμενη αποχώρηση του Κάιρι Ίρβινγκ από τους Καβαλίερς ενώ παραδέχθηκε ότι ο... ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι φαινόμενο!

Ο Ίρβινγκ εξήγησε ότι θέλει να αποχωρήσει από τους Καβαλίερς αφού αιτήθηκε ανταλλαγής στην πρόσφατη συνάντησή του με τους ανθρώπους της ομάδας, το Κλίβελαντ θα εξετάσει τις επιλογές του σε ό,τι αφορά τα trades που έχουν προταθεί ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φέρεται να έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ρωτώντας για παίκτες που θα μπορούσαν να γίνουν τα καλύτερα ανταλλάγματα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Την ίδια στιγμή ο Κέβιν Ντουράντ ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον του «Uncle Drew», εξηγώντας πως «πραγματικά δεν με ενδιαφέρει που θα καταλήξει. Το μόνο που θέλω είναι οι παίκτες της λίγκας να είναι χαρούμενοι όπου κι αν βρίσκονται και να απολαμβάνουν το μπάσκετ. Επομένως, όπου κι αν πάει ο Κάιρι, ελπίζω να βρει αυτή την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι φαινόμενο! Είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 κι έμαθα πολλά δίπλα του».

 

NBA Τελευταία Νέα