Ο Μίροτιτς ανακοίνωσε την απουσία του από το Eurobasket 2017 (pic)

Ο Μίροτιτς ανακοίνωσε την απουσία του από το Eurobasket 2017 (pic)

Ο Μίροτιτς ανακοίνωσε την απουσία του από το Eurobasket 2017 (pic)

bet365

Ο Νίκολα Μίροτιτς επισημοποίησε την απόφασή του να μη βοηθήσει την Ισπανία στο Eurobasket.

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

Ο φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς ενημέρωσε με κάθε επισημότητα πως δε θα αγωνιστεί στο Eurobasket 2017 με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

Ο Νίκολα Μίροτιτς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα μήνυμα στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει πως, «Σήμερα είναι μια δύσκολη ημέρα για εμένα. Η ομοσπονδία κι εγώ αποφασίσαμε πως δεν θα συμμετέχω στο Eurobasket 2017. Πιστεύω πως όλοι γνωρίζετε τον ενθουσιασμό που είχα στην κλήση του προπονητή. Συνέχεια λέω πως το να παίζεις σε ένα τέτοιο γκρουπ είναι ένα προνόμιο. Το μέλλον μου στο ΝΒΑ δεν έχει επιλυθεί και θεωρώ πως κάτι τέτοιο θα πρόδιδε την ομάδα, και γι' αυτό αποφασίσαμε πως το καλύτερο είναι να δώσω τη θέση μου σε έναν άλλο παίκτη, ο οποίος θα απολαύσει την κλήση από την αρχή. Αισθάνομαι πως δεν μπορώ να είμαι εγωιστής με κάποιον που μου έδωσε τα πάντα. Καλή τύχη σε αυτό το Eurobasket, ξέρω πως θα σκίσετε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα