Ντελαβεντόβα: «Παγκόσμιας κλάσης ο Γιάννης, μοιάζει στον ΛεΜπρόν!»

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ

Ντελαβεντόβα: «Παγκόσμιας κλάσης ο Γιάννης, μοιάζει στον ΛεΜπρόν!»

Ντελαβεντόβα: «Παγκόσμιας κλάσης ο Γιάννης, μοιάζει στον ΛεΜπρόν!»

Ο Ματ Ντελαβεντόβα τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πολλές ομοιότητες με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ ανέφερε πως και οι δύο είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις &  Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Έχει υπάρξει συμπαίκτης τόσο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς όσο και του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Καβαλίερς άρα είναι ο ιδανικός για να κάνει τη σύγκριση.

Ο λόγος για τον Ματ Ντελαβεντόβα, ο οποίος μίλησε για τους 2 all stars, τονίζοντας πως έχουν αρκετά κοινά στοιχεία. «Το παιδί δεν έχει ταβάνι», δήλωσε για τον «Greek Freak».

«Είναι και οι δύο μοναδικοί, παγκόσμιας κλάσης. Έπαιξα με τον Λεμπρόν, που είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο πλέον, ενώ ο Γιάννης είναι ακόμη μόλις 22 ετών. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά. Όμως νομίζω πως η δίψα και το κίνητρο που έχουν είναι παρόμοια. Ξέρω πως ο Γιάννης θέλει να γίνει ο καλύτερος. Το να κερδίσει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη και να γίνει All Star ήταν σημαντικά γι’ αυτόν, αλλά θέλει ακόμη περισσότερα. Δεν θα μου κάνει έκπληξη να ξανακερδίσει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη, γιατί έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης κι αυτό είναι πραγματικά τρελό. Δεν πιστεύω πως έχει ταβάνι αυτό το παιδί», ανέφερε ο Αυστραλός γκαρντ στο «foxsports.com.au».

Best of internet