Οι rookies των Λέικερς είναι σαν την... Τέιλορ Σουίφτ! (vids)

Οι rookies των Λέικερς είναι σαν την... Τέιλορ Σουίφτ! (vids)

Αντωνία Σπανού
Οι rookies των Λέικερς είναι σαν την... Τέιλορ Σουίφτ! (vids)

bet365

Ο general manager των Λέικερς σύγκρινε την ομάδα του και συγκεκριμένα τους rookies του με την τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, ενώ θέλει να τους δει και εκείνους να φτάνουν μέχρι τα... Grammys!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο general manager των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα, είδε την ομάδα του να ανανεώνεται φέτος το καλοκαίρι και η σύγκριση που του ήρθε στο μυαλό ήταν εκείνη με την πολύ δημοφιλή ποπ τραγουδίστρια η Τέιλορ Σουίφτ.

«Είναι σαν να βλέπεις στο youtube την Τέιλορ Σουίφτ όταν ήταν 16 χρονών και έπαιζε το πρώτο της τραγούδι με την κιθάρα της. Είναι με την κιθάρα της, στο μικρό της στούντιο και το βλέπεις και την ακούς και λες,'Αυτή η κοπέλα θα γίνει κάτι το εξαιρετικό και θα είναι ωραίο να το παρακολουθείς'».

Την μαγεία της Τέιλορ ο Πελίνκα την βλέπει και στον Λόνζο Μπολ, που τον επέλεξαν στο Νο.2 του ντραφτ, στον Κάιλε Κούζμα που τον πήραν στο Νο. 27 αλλά και στον Τζος Χαρτ που τον επέλεξαν στο 30.

Αν λοιπόν οι νεαροί Λέικερς καταφέρουν να φτάσουν στο επίπεδο της Σουίφτ και να κάνουν τόσες All Star εμφανίσεις όσα τα Grammys που έχει καταφέρει να κερδίσει η Τέιλορ Σούιφτ άπαντες θα είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

«Νομίζω θα είναι τρομερό να βλέπεις την εξέλιξη τους, όπως την τρομερή εξέλιξη μιας νεαρής καλλιτέχνιδας».

Πάντως η εξέλιξη της Σούιφτ είναι τρομερή...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα