Μήτογλου κι άλλος ένας για Παναθηναϊκό!

Μήτογλου κι άλλος ένας για Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Μήτογλου κι άλλος ένας για Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Κώνσταντίνος Μήτογλου βρίσκεται μια... ανάσα από τον Παναθηναϊκό, ενώ οι «πράσινοι» εξετάζουν και την περίπτωση του Κρις Τζόνσον.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Κωνσταντίνου Μήτογλου στον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη του Ουέικ Φόρεστ να αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Αντώνης Φώτσης στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Βέβαια στον Παναθηναϊκό σκέφτονται και την απόκτηση παίκτη για τις θέσεις «2» και «3» και σύμφωνα με την sportday, στο στόχαστρο του «τριφυλλιού» βρίσκεται ο Κρις Τζόνσον.

Ο παίκτης έχει περάσει από 5 ομάδες του ΝΒΑ (μεταξύ των οποίων και οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο), ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αποκλείεται να ρώτησε και τον γνώριμό του από την Ισπανία, Φώτη Κατσικάρη για την αξία του, καθώς ο Έλληνας προπονητής ήταν στο επιτελείο των Ρόκετς στο summer league του Λας Βέγκας, με την φανέλα των οποίων ο Τζόνσον είχε μ.ο. 14 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα