Στα... μετάλλια του Eurobasket βάζει την Ελλάδα η FIBA! (pic)

Στα... μετάλλια του Eurobasket βάζει την Ελλάδα η FIBA! (pic)

Στα... μετάλλια του Eurobasket βάζει την Ελλάδα η FIBA! (pic)

bet365

Τα power rankings των εθνικών ομάδων ενόψει Eurobasket παρουσίασε η FIBA, η οποία φέρνει την Ελλάδα στην τρίτη θέση!

Λέτε να είναι... οιωνός;

Η FIBA παρουσίασε τα power rankings των ομάδων που θα συμμετέχουν στο προσεχές Eurobasket (31/08-17/09), με την Ελλάδα να είναι μέσα στα φαβορί της διοργάνωσης!

Συγκεκριμένα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία έφερε την «επίσημη αγαπημένη» στην τρίτη θέση της ενόψει διοργάνωσης, ακριβώς πίσω από την Ισπανία και την Σερβία.

Τα power rankings προκύπτουν από τις εκτιμήσεις ειδικών για την πορεία της εκάστοτε εθνικής ή από αποτελέσματα σε φιλικούς αγώνες.

«Η Ελλάδα ανέβηκε τελευταία φορά στο βάθρο το 2009. Όταν και ήταν η τελευταία φορά που κατέκτησε και το χρυσό σε U20, μέχρι... την περασμένη εβδομάδα! Αυτό κι αν είναι οιωνός. Κουφός και Ντόρσεϊ είναι εκτός, αλλά στην ομάδα υπάρχουν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ο Μπουρούσης, ο Καλάθης, ο Σλούκας, ο Παπαγιάννης και... πολλά άλλα όπλα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η κατάταξη:
1. Ισπανία
2. Σερβία
3. Ελλάδα
4. Λιθουανία
5. Γαλλία
6. Τουρκία
7. Κροατία
8. Σλοβενία
9. Ιταλία
10. Λετονία
11. Γεωργία
12. Μαυροβούνιο
13. Τσεχία
14. Φινλανδία
15. Ισραήλ
16. Ρωσία
17. Γερμανία
18. Πολωνία
19. Βέλγιο
20. Ουκρανία
21. Μ. Βρετανία
22. Ουγγαρία
23. Ισλανδία
24. Ρουμανία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα