Ο... τρίποντος Κόουλ Χαφ στο Λαύριο! (vid)

Ο... τρίποντος Κόουλ Χαφ στο Λαύριο! (vid)

Ο... τρίποντος Κόουλ Χαφ στο Λαύριο! (vid)

bet365

Ο 23άχρονος Αμερικανός φόργουορντ (2μ.03) Κόουλ Χαφ θα ενισχύσει το Λαύριο, έχοντας 46.3% στα τρίποντα στην τελευταία σεζόν του στο NCAA!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο

«Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Cole Huff (Κόουλ Χαφ)! O 23χρονος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Huff έχει γεννηθεί στις 28 Μαρτίου του 1994, έχει ύψος 2.03 μ. και είναι απόφοιτος του Κολεγίου Creighton. Στην τελευταία σεζόν του είχε κατά μέσο όρο 9,1 πόντους και 3,9 ριμπάουντ με το ποσοστό ευστοχίας του στα σουτ τριών πόντων να είναι στο εντυπωσιακό 46,3% !

Πρόκειται για σπουδαίο σουτέρ τόσο από μακρινή, όσο και από μέση απόσταση, που «τρέχει» εξαιρετικά το γήπεδο και είναι αποτελεσματικός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Με την απόκτηση του Cole Huff το Λαύριο καλύπτει τις θέσεις των ξένων του, έχοντας δημιουργήσει μία πολύ ισχυρή εξάδα! Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο της ΚΑΕ, με συντονισμένες ενέργειες, συνεχίζουν την προσπάθεια ώστε και την προσεχή σεζόν οι φίλαθλοι του Λαυρίου να είναι ιδιαίτερα περήφανοι για την ομάδα τους!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα