Ο... στρατιώτης Ο' Μπράιαν στην Κύμη (vid)

Ο... στρατιώτης Ο' Μπράιαν στην Κύμη (vid)

bet365

Ο 28άχρονος Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ (2μ.06), Τζέικ Ο' Μπράιαν, θα ενισχύσει την Κύμη στην Basket League της νέας σεζόν.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Κύμη

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Jake O'Brien, τον οποίο καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Συλλόγου μας!

Ο Jake O'Brien είναι 28 χρονών, γεννημένος στις 3 Ιουνίου 1989, έχει ύψος 2.06μ. και αγωνίζεται ως σέντερ και ως πάουερ φόργουορντ. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Κεραυνό Στροβόλου στην Κύπρο, έχοντας μάλιστα πολύ μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης αποφοίτησε το 2013 από το Temple University και αφού πρώτα έπαιξε κάποια παιχνίδια με τους Bakersfield Jam στην NBA D-League, άρχισε την σεζόν 2013-14 την επαγγελματική του καριέρα στην ουκρανική Ferro-ZNTU Zaporozhye. Την επόμενη χρονιά πήγε στο γερμανικό πρωτάθλημα και την Bremenhaven, για να ακολουθήσουν όπως είπαμε οι δύο του σεζόν στην Κύπρο.

Με την απόκτηση του O'Brien ο Γιάννης Καστρίτης έχει πλέον στα χέρια του ένα "εργαλείο" που μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα μέσα στην ρακέτα. Πρόκειται για έναν αθλητή που ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό του και για την προσήλωση του σε όσα ζητήσει από αυτόν ο προπονητής του. Είναι απόλυτα συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ στην επίθεση διακρίνεται για τον δυναμισμό του και για την ευστοχία στα σουτ τριών πόντων.

Επιπλέον, είναι παίκτης ομάδας, που δεν τον ενδιαφέρουν τα δικά του στατιστικά αλλά η ομαδική επιτυχία και που μπορεί να μετατραπεί από πρωταγωνιστής σε ρολίστας πολυτελείας, αφού προσπαθεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της εκάστοτε αναμέτρησης. Στην Κύπρο έλεγαν χαρακτηριστικά ότι είναι ένας παίκτης-στρατιώτης! Από σήμερα λοιπόν ο ...στρατιώτης O'Brien αναλαμβάνει υπηρεσία στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα