Στα χέρια παλιών Πανιωνίων ξανά οι Ακαδημίες

Στα χέρια παλιών Πανιωνίων ξανά οι Ακαδημίες

bet365

Οι Ακαδημίες μπάσκετ του Πανιωνίου πέρασαν πάλι σε «δικούς της» ανθρώπους, μετά την αποχώρηση του Ίωνα Βαρουξάκη από την διοίκηση της ομάδας.

Στα χέρια ανθρώπων που έχουν ταυτιστεί με τον Πανιώνιο πέρασαν ξανά οι Ακαδημίες του συλλόγου.

Με την έλευση του στην προεδρία της ομάδας την προηγούμενη σεζόν, ο Ίων Βαρουξάκης είχε προβεί σε αλλαγές, και αυτές αφορούσαν και την στελέχωση των τμημάτων υποδομής.

Μετά την αποχώρησή του και με απόφαση Δ.Σ. του συλλόγου, διευθυντής ανέλαβε ο Χρήστος Χριστοδούλου και καθήκοντα εφόρου ο Χρήστος Βουζουνεράκης.

Η ανακοίνωση:

«Στην ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς 2016-17 και αφού ο κ. Ίων Βαρουξάκης δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει την διαχείριση του τμήματος Υποδομής Μπάσκετ Πανιώνιος Γ.Σ, με απόφαση του Δ.Σ του συλλόγου, την θέση του διευθυντή των Υποδομών ανέλαβε ο πρώην παίκτης, κ. Χρήστος Χριστοδούλου, ενώ καθήκοντα εφόρου του τμήματος, ανέλαβε ο κ. Χρήστος Βουζουνεράκης που είχε μακρόχρονη ενασχόληση στην συγκεκριμένη θέση, μέχρι και πριν απ’ έναν χρόνο.

Τα τμήματα υποδομής μπάσκετ Πανιώνιος Γ.Σ. , πραγματοποιούν νέα αρχή, σκοπεύοντας το συντομότερο δυνατόν να επανέλθουν στα υψηλά επίπεδα οργάνωσης και αγωνιστικότητας, τα όποια δικαιωματικά έδιναν στο σύλλογο μας, θέση πρωτοπορίας και κυριαρχίας στον χώρο των Ακαδημιών Μπάσκετ και τα αποτελέσματα τους, ήταν καθολικά αναγνωρίσιμα, πανελληνίως.

Διαχρονικά οι σημαντικές προϋποθέσεις για την πρόοδο του τμήματος είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις μας, αλλά η μεγαλύτερη προτεραιότητα στο πλάνο που είχε τηρηθεί τα προηγούμενα χρόνια, ήταν και θα παραμείνει ο επαγγελματισμός και η κατάρτιση των προπονητών μας.

Για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 στα τμήματα υποδομών μπάσκετ, θα εργασθούν οι:
Μελέτης Κωνσταντίνος
Μελέτης Γιώργος
Ζιάκας Ανδρέας
Τόλιας Νικόλαος
Κωνσταντώνης Αθανάσιος
Μουχτούρης Παναγιώτης
Μπανακάκης Βασίλης

Στις επόμενες ημέρες θα έχουμε την οριστικοποίηση της συμμετοχής και άλλων προπονητών, κάποιοι εκ των οποίων ήταν παρόντες και στην περσινή περίοδο.

ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα