Οι Καβαλίερς ανακοίνωσαν τον Ρόουζ (vid)

Οι Καβαλίερς ανακοίνωσαν τον Ρόουζ (vid)

Gazzetta team
Οι Καβαλίερς ανακοίνωσαν τον Ρόουζ (vid)

bet365

Ο τρεις φορές All-Star και MVP το 2011 Ντέρικ Ρόουζ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς!

Ο Ρόουζ συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τους Λέικερς στο Λος Άντζελες ωστόσο το ESPN αποκάλυψε χθες (24/7) ότι θα υπογράψει στους Καβς μονοετές (μίνιμουμ) συμβόλαιο αντί 2.1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την ώρα, λοιπόν, που οι Καβαλίερς δέχονται κρούσεις για trades που αφορούν τον Κάιρι Ίρβινγκ, ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον 28άχρονο γκαρντ ο οποίος ψάχνει την ευκαιρία που θα του δώσει ξανά ώθηση, μία ευκαιρία η οποία δεν ήρθε ούτε με τη φανέλα των Νικς, αλλά ίσως έρθει με αυτή των Καβς.

«Έχω σκοπό να παίζω και να κερδίζω. Πλέον είμαι μέλος ενός οργανισμού που έχει τους ίδιους στόχους με εμένα. Θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω το πρωτάθλημα. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά» ανέφερε ο Ρόουζ ο οποίος μετράει 19.5 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 470 ματς στο ΝΒΑ με τους Μπουλς και τους Νικς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα