Δίνουν Κουφό για να πάρουν Ίρβινγκ οι Κινγκς!

Δίνουν Κουφό για να πάρουν Ίρβινγκ οι Κινγκς!

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ ψάχνεται για ανταλλαγή και οι Κινγκς είναι έτοιμοι να διαθέσουν τον Κώστα Κουφό, το φετινό τους draft pick και έναν ακόμα παίκτη στους Καβαλίερς για να τον αποκτήσουν!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Κάιρι Ίρβινγκ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από το Κλίβελαντ, αρκετές ομάδες έχουν μπει στο κόλπο απόκτησής του.

Μεταξύ αυτών και οι Κινγκς του Κώστα Κουφού, οι οποίοι, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο ΝΒΑ, φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν trade τον Έλληνα σέντερ, τον φετινό τους pick, Ντε Άαρον Φοξ και έναν ακόμα παίκτη από μελλοντικό draft, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 25χρονο γκαρντ των Καβαλίερς.

Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς και το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως επιθυμία του Κώστα Κουφού είναι να εγκαταλείψει το Σακραμέντο.

Μένει να δούμε αν τελικά αυτές οι φήμες έχουν υπόσταση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα