«Το ελληνικό μπάσκετ έχει παρόν και τρανό μέλλον»

«Το ελληνικό μπάσκετ έχει παρόν και τρανό μέλλον»

Gazzetta team
«Το ελληνικό μπάσκετ έχει παρόν και τρανό μέλλον»

bet365

Τα δικά του συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων που κατέκτησε το Eurobasket U20, έδωσε ο ΑΟΚ Χανιά.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο ΑΟΚ Χανιά θέλησε να συγχαρεί την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Νέων που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Eurobasket.

«Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά θέλει να συγχαρεί τους παίκτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Νέων Ανδρών, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, στην Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο). Η επιτυχία αυτή αποτελεί μια ακόμα τρανή απόδειξη ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει και παρόν και “τρανό μέλλον”!

Παράλληλα, συγχαίρουμε ξεχωριστά έναν από τους ηγέτες αυτής της ομάδας και βασικούς συντελεστές της επιτυχίας αυτής, τον συντοπίτη μας, Αντώνη Κόνιαρη το ταλέντο αλλά και οι ψυχικές δυνάμεις του οποίου αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ στα Χανιά. Η συμβολή του Κόνιαρη ήταν, εμφανώς και κατά γενική ομολογία, καθοριστική για την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού τίτλου.

Εν κατακλείδι, συγχαίρουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθόσφαίρισης, την ΕΚΑΣΚ αλλά και τις τοπικές αρχές (Περιφέρεια, Δήμους) για την -παρά τις όποιες αντιξοότητες προέκυψαν- άψογη διοργάνωση.

Ελπίζουμε, στο άμεσο μέλλον, η Κρήτη αλλά και -εν προκειμένω- τα Χανια να ξαναδούν τέτοιες σπουδαίες διοργανώσεις μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα