Τζάκσον: «Ο Γιούντο έκανε ό,τι μπορούσε για να φύγει από την Ευρώπη!»

Τζάκσον: «Ο Γιούντο έκανε ό,τι μπορούσε για να φύγει από την Ευρώπη!»

Gazzetta team
Τζάκσον: «Ο Γιούντο έκανε ό,τι μπορούσε για να φύγει από την Ευρώπη!»

bet365

Ο Άαρον Τζάκσον αποκάλυψε πως ο Έκπε Γιούντο του είχε εκμυστηρευτεί πως θα έκανε τα πάντα για να φύγει από την Ευρώπη και να γυρίσει στο ΝΒΑ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο Άαρον Τζάκσον σε συνέντευξη του τόνισε πως το ΝΒΑ είναι λιγότερο απαιτητικό από την Ευρώπη όσον αφορά την καταπόνηση των αθλητών και τα συνεχόμενα ταξίδια. Επίσης αποκάλυψε πως ο Έκπε Γιούντο έκανε ό,τι μπορούσε για να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

«Το NBA είναι ευκολότερο από την Ευρώπη, ειδικά αν μιλάμε για επίπεδο Εuroleague. Στο ΝΒΑ προσέχουν τον αθλητή. Κοιτάξτε πως οι παίκτες του ΝΒΑ προσέχουν το σώμα τους. Είχα πολλούς παίκτες του ΝΒΑ στην ομάδα μου όπως ο Καούν, ο Χριάπα και ο Κιριλένκο. Στην Ευρώπη παίζεις στο Καζάν μετά πας κατευθείαν στη Μαδρίτη και ύστερα πρέπει να κάνεις προπόνηση το πρωί. Είναι τόσο απαιτητικό για το σώμα σου. Στο ΝΒΑ δεν προπονείσαι τόσο πολύ. Στην Ευρώπη έχεις προπόνηση Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, Παίζεις ματς Euroleague την Παρασκευή, το οποίο είναι σαν τελικός. Τέλος το Σάββατο ταξιδεύεις για να παίξεις στο εγχώριο πρωτάθλημα την Κυριακή».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Μίλος Τεόντοσιτς.

«Ο Μίλος είχε καλή σχέση με το κόουτς και δεν προπονούταν τόσο πολύ. Αλλα ο Ντε Κολό που έπαιζε 30 λεπτά το παιχνίδι, έκανε όλη μέρρα προπόνηση. Αν είχε όρο buyout στο συμβόλαιο του θα έφευγε και αυτός για το ΝΒΑ. Απλά κόλλησε στο συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ».

Στο τέλος η κουβέντα πήγε στον Γιούντο.

«Τον είδα σε ένα club στο Μαϊάμι και μου είπε πως θα κάνει τα πάντα για να μην επιστρέψει στην Ευρώπη. Κουράστηκε με όλες αυτές τις προπονήσεις. Ήταν τόσο απαιτητικές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα