Αιφνιδιασμός και... τρίποντο - αυτοκαλάθι στο Eurobasket Νεανίδων! (vid)

Αιφνιδιασμός και... τρίποντο - αυτοκαλάθι στο Eurobasket Νεανίδων! (vid)

bet365

Οι παίκτριες της Ρωσίας τα... έχασαν για λίγο στον αγώνα με την Ισπανία για το Eurobasket U19, καθώς βγήκαν σε αιφνιδιασμό και πέτυχαν τρίποντο, αλλά... στο δικό τους καλάθι!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Μια φάση που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε αντίκρισαν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Ρωσίας με την Ισπανία, στο Eurobasket U19.

Στην διάρκεια της τρίτης περιόδου, οι παίκτριες της «αρκούδας» μπερδεύτηκαν κυριολεκτικά κι εκδήλωσαν επίθεση στο δικό τους καλάθι!

Μια παίκτρια των τυπικά φιλοξενούμενων έκανε λάθος, πατώντας την γραμμή, με την κατοχή να πηγαίνει στην «φούρια ρόχα». Όλες όμως... κόλλησαν και στην επαναφορά πήγαν οι Ρωσίδες και αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς.

Οι τυπικά γηπεδούχες έβγαλαν αιφνιδιασμό και σκόραραν για τρεις - χωρίς να δοθεί το μπρος πίσω - στο δικό τους καλάθι! Οι Ρωσίδες πανηγύριζαν, ενώ στο βίντεο φαίνεται μια Ισπανίδα να καταλαβαίνει το λάθος που πάει να γίνει, το οποίο φυσικά κατάλαβαν όλοι στην πορεία.

Για την ιστορία, η Ρωσία νίκησε με 77-58.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα