Καρβέλας: «Γινόμαστε κι εμείς 20 χρονών»!

Καρβέλας: «Γινόμαστε κι εμείς 20 χρονών»!

Καρβέλας: «Γινόμαστε κι εμείς 20 χρονών»!

bet365

Ο μάνατζερ της Εθνικής Νέων, Δημήτρης Καρβέλας, μιλάει στο gazzetta.gr για την πιο συγκινητική στιγμή του τελικού και παρουσιάζει έναν προς έναν τους πρωταθλητές Ευρώπης εκτός παρκέ!

Στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, οι φίλαθλοι σηκώθηκαν στο πόδι. Ήταν η στιγμή που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παρέλαβε το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης, γράφοντας τον ιδανικό επίλογο μιας φουρνιάς που σάρωσε τα μετάλλια σε επίπεδο μικρών Εθνικών. Ενώ, λοιπόν, το χειροκρότημα συνεχιζόταν, ο MVP του τουρνουά φώναξε τον Δημήτρη Καρβέλα να σηκώσουν μαζί την κούπα.

Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Νέων αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας αλλά δεν το βάζει κάτω! Τουναντίον, πανηγύρισε σαν μικρό παιδί το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket U20 κι εν συνεχεία μίλησε στο gazzetta.gr για τη στιγμή που σημάδεψε τον τελικό, υπενθύμισε ότι το κέρδος στη ζωή είναι οι σχέσεις των ανθρώπων και παρουσίασε τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου όπως τους βιώνει ο ίδιος μέσα από την καθημερινότητα της Εθνικής.

«Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, το τέλος μιας υπέροχης διαδρομής! Με αυτά τα παιδιά δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια, είμαστε στο πλευρό τους όχι μόνο τα καλοκαίρια και μπορώ να σου πω ότι το δέσιμο μεταξύ μας είναι απίστευτο! Είμαστε εκεί, δίπλα τους, στις δύσκολες στιγμές με τις ομάδες τους και αισθανόμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι που δουλεύουμε μαζί τους. Αυτό που έγινε στην απονομή προς το πρόσωπό μου το εισέπραξε όλη η ομάδα! Όχι μόνο εγώ αλλά όλοι μας! Ο Ηλίας (σ.σ. Παπαθεοδώρου), ο Δοξάκης, ο Λιμνιάτης

Μια παρέα που συνεχίζει να είναι αγαπημένη έπειτα από πολλά-πολλά χρόνια! Τα μεγαλύτερα μπράβο, πάντως, αξίζουν στις οικογένειες και τους γονείς που ανέθρεψαν σεμνά και λογικά παιδιά. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για αυτούς και αυτό που εισπράττουμε είναι ασύλληπτο! Γινόμαστε κι εμείς 20 χρονών μαζί τους (γέλια)! Αν είσαι μεγαλύτερος από 20, το 'χασες το παιχνίδι. Ξέρεις… Το κέρδος στη ζωή είναι οι σχέσεις των ανθρώπων. Παρά, λοιπόν, τη διαφορά στην ηλικία, είμαστε ένα με αυτά τα παιδιά. Πριν φύγουμε για την Κρήτη, ήλθαν και μας βρήκαν ο Σταμάτης και ο Τολιόπουλος και μας είπαν ότι τους έχουν λείψει αυτές οι καταστάσεις, η καθημερινότητα, η ατμόσφαιρα, το κλίμα και τα συναισθήματα που γεννά αυτή η ομάδα. Μπορείς, λοιπόν, να καταλάβεις τι σημαίνει να δουλεύεις μαζί τους».

Μιχάλης Λούντζης: «Είναι ακόμα…. πιτσιρικάς κι αυτό μας αρέσει! Ο Μιχάλης βγάζει μια απίστευτη ενέργεια στο παρκέ, στην καθημερινότητά του, παντού! Ένα εξαιρετικό παιδί που αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις με το χαμόγελό του».

Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς: «Ο Ιάκωβος… Ε ρε γαμώτο (γέλια). Συνέχεια μας θυμίζει πως είναι από τα δυτικά προάστια. Γι' αυτό, ακριβώς, περηφανεύεται, ότι είναι από το Αιγάλεω».

Αντώνης Κόνιαρης: «Ο Αντώνης είναι από τους αγαπημένους μου αλλά χθες το βράδυ νιώσαμε τι… εστί Κόνιαρης. Καταλάβαμε όλοι πόσο είχε λείψει το μπάσκετ σε αυτό το παιδί και τι στεναχώρια πήρε όταν ένιωσε την απόρριψη σε αυτή την ηλικία. Του βγήκε όλη η ένταση».

Δημήτρης Φλιώνης: «Ο… γιατρός μας! Το μυαλό και το κεφάλι της Εθνικής. Ένας ήρεμος τύπος που λέει λίγα αλλά καταλαβαίνεις πολλά. Είναι χαρά να συνεργάζεσαι μαζί του».

Θοδωρής Καρράς: «Ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα μέχρι την απονομή τα είχε χαμένα! Δεν ξέρει τι έχει συμβεί! Τον… παρακαλάγαμε να μιλήσει όμως το καλό είναι ότι μίλησε εκεί που έπρεπε».

Διονύσης Σκουλίδας: «Από τη μέρα που πήγε στην ΑΕΚ έχει αλλάξει. Είναι πολύ σοβαρός, δεν βγάζει εύκολα προς τα έξω τα συναισθήματά του κι έχει να δώσει πάρα πολλά»

Νίκος Δίπλαρος: «Το μαμούνι της ομάδας! Φτιάχνει τη διάθεση όλων μας. Όσο μπόι του λείπει, τόσο μάγκας είναι. Σε όλα»!

Γιάννης Αγραβάνης: «Άλλο ένα παιδί από τον Δούκα που δεν έχουμε ακούσει ακόμα τη… φωνή του. Ένα παιδί με μεγάλη καλλιέργεια».

Βασίλης Χρηστίδης: «Ο διανοούμενος της ομάδας! Την ηρεμία που έχει στην προσωπική ζωή του, τη βγάζει και στο γήπεδο. Με το μπάσκετ που ξέρει πρέπει να βγάλει περισσότερη μαγκιά. Θα την βγάλει γιατί αξίζει πολλά».

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν θέλω να πω πολλά για τον Βασίλη, το έχω μεγαλώσει αυτό το παιδί. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι στεναχωριέμαι γιατί όλος ο κόσμος μιλάει για το επίπεδο, το ταλέντο και τις ικανότητές του αλλά δεν τον βλέπουμε. Παρακαλάει, που λέει ο λόγος, να έλθει το καλοκαίρι ώστε να περάσει καλά και όλη η Ευρώπη να μιλάει για αυτόν».

Βασίλης Μουράτος: «Είναι κι αυτός από τα δυτικά. Εξαιρετικός χαρακτήρας κι ένα παιδί που έχει να δώσει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ».

Διονύσης Τάταρης: «Κι αυτόν τον ακούσαμε να… μιλάει στους πανηγυρισμούς χθες βράδυ (γέλια)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα