Δεν ενεργοποιεί τον όρο της ανταλλαγής του ο ΛεΜπρόν

Δεν ενεργοποιεί τον όρο της ανταλλαγής του ο ΛεΜπρόν

Δεν ενεργοποιεί τον όρο της ανταλλαγής του ο ΛεΜπρόν

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει το Κλίβελαντ, τουλάχιστον όχι πριν ολοκληρωθεί κανονικά το συμβόλαιό του με τους Καβαλίερς.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η offseason είναι ζόρικη για τους Καβαλίερς, αλλά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν φαίνεται να εγκαταλείπει την ομάδα του.

Παρά την δυσαρέσκεια που μπορεί να έχει δείξει κατά καιρούς, όσο αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις των «ιπποτών», και με τον Κάιρι Ίρβινγκ να θέλει να γίνει trade, ο «Βασιλιάς» θέλει να μείνει στα... δύσκολα.

Όπως αναφέρει το «ESPN», ο «King James» έχει όρο στο συμβόλαιό του που δεν επιτρέπει στους Καβαλίερς να τον κάνουν ανταλλαγή - όπως έχουν και οι Νοβίτσκι και Καρμέλο με τις ομάδες τους - εκτός και αν ο ίδιος το επιθυμεί.

Ο ΛεΜπρόν μπορεί να είναι δυσαρεστημένος με την απόφαση αποχώρησης του συμπαίκτη του, αλλά ο ίδιος θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2018-19, όπως υποστηρίζει το ίδιο δημοσίευμα.

Ο Τζέιμς έχει player option για το 2018-19, το οποίο μπορεί να του αποφέρει 35.6 εκατομμύρια δολλάρια, αλλά με τις σχέσεις του Ίρβινγκ, του front office και του Νταν Γκίλμπερτ, φαίνεται πως θα αρνηθεί να γίνει unrestricted free agent και να αφήσει τους «Καβς» με... άδεια χέρια.

 

NBA Τελευταία Νέα