Χατζής: «Η ΑΕΚ μπορεί να βγάλει καλύτερους παίκτες από εμάς»!

Χατζής: «Η ΑΕΚ μπορεί να βγάλει καλύτερους παίκτες από εμάς»!

Gazzetta team
Χατζής: «Η ΑΕΚ μπορεί να βγάλει καλύτερους παίκτες από εμάς»!

bet365

Συνέντευξη του Νίκου Χατζή φιλοξενεί το 1ο τεύχος του free press περιοδικού «Yellow Submarine», που κυκλοφορεί την Τρίτη (25/7) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο νέος κόουτς των Εφήβων της «Ένωσης», μιλώντας στον Λουκά Μαστροδήμο, εμφανίζεται κατηγορηματικός για το ότι: «Η ΑΕΚ, πλέον, μπορεί να αναδείξει καλύτερους παίκτες από μένα, τον Κακιούζη, τον Ντικούδη και τον Ζήση», ενώ δεν αποφεύγει να αναφερθεί, για πρώτη φορά, στο πώς έζησε αυτός την πτώση της ΑΕΚ, ως βασικός αντίπαλός της! Συγκεκριμένα για το αν μπορεί η ΑΕΚ, με το πλάνο της, να αναδείξει παίκτες ανάλογης αξίας με της δικής του εποχής και να βασιστεί σε αυτούς, αναφέρει:

«Εννοείται ότι μπορεί! Και πολύ καλύτεροι παίκτες μπορεί να γίνουν, γιατί το μπάσκετ έχει γίνει ακόμη πιο συναρπαστικό, πιο ελκυστικό και πιο αθλητικό! Είναι "διαφορετικό" από αυτό που παίζαμε, με καλύτερα στάνταρ και μπορεί να είναι πιο εντυπωσιακό σε σχέση με ότι κάναμε εμείς. Εννοείται! Απλά, αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Θέλει υπομονή και δουλειά από τα ίδια τα παιδιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα