«Οι Νέοι επιβεβαίωσαν την δυναμική του ελληνικού μπάσκετ»!

«Οι Νέοι επιβεβαίωσαν την δυναμική του ελληνικού μπάσκετ»!

Gazzetta team
«Οι Νέοι επιβεβαίωσαν την δυναμική του ελληνικού μπάσκετ»!

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Eurobasket U20 από την Εθνική Νέων.

Φιν Χαρπς - Ντέρι με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Η ανακοίνωση:

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν ολόθερμα τους παίκτες, τους προπονητές και το υπόλοιπο επιτελείο της Εθνικής Νέων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλιού του Ευρωμπάσκετ U20 που φιλοξένησε η Κρήτη.

Η επιτυχία των «χρυσών Νέων» επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την δυναμική του αθλήματος στην χώρα μας, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ότι το μπάσκετ θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη να σηκώνει ψηλά την σημαία του ελληνικού αθλητισμού και να κάνει χαρούμενους και υπερήφανους τους Έλληνες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν, επίσης, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για το δέκατο χρυσό μετάλλιο των Εθνικών Ομάδων σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και για την άψογη διεξαγωγή μιας ακόμη διεθνούς διοργάνωσης στην πατρίδα μας».

 

Τελευταία Νέα