«Η τιμή έχει μεγαλύτερη αξία από κάθε τρόπαιο»!

«Η τιμή έχει μεγαλύτερη αξία από κάθε τρόπαιο»!

bet365

Ο ΠΣΑΚ εξέφρασε την περηφάνια του για την Εθνική Νέων και στάθηκε στο σημαντικότερο στιγμιότυπο της πανηγυρικής βραδιάς.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Χάμαρμπι – Ελφσμποργκ (21+).

Τα συγχαρητήριά του σε όλους του συντελεστές της Εθνικής Νέων έδωσε ο ΠΣΑΚ, μέσα από μια συγκινητική ανακοίνωση:

«Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν δώδεκα μικρά παιδιά, μια όμορφη παρέα που δούλευε καθημερινά, με στόχο την κατάκτηση της κορυφής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Μετά απο σκληρές προπονήσεις και αμέτρητα προβλήματα, αυτά τα παιδιά, αυτά τα παλικάρια, έφθασαν στην επίτευξη του στόχου τους.

Κι αν πολλοί θεωρούν ότι το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης είναι απλά μια μεγάλη επιτυχία, κάνουν λάθος. Είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο νομίζουν.

Αυτές οι ψυχάρες, απέδειξαν ότι το ελληνικό μπάσκετ παραμένει στην ελίτ. Υπενθύμισαν σε όλους, ότι οι Έλληνες παίκτες εχουν τεράστιο ταλέντο. Συγκίνησαν τον ελληνικό λαό που παλεύει και τον έκαναν να δακρύσει απο χαρά.

Τους συγχαίρουμε...

Τους ευχαριστούμε...

ΟΛΟΥΣ, έναν προς έναν και φυσικά το τεχνικό επιτελείο.

Κι επειδή η τιμή έχει μεγαλύτερη αξία απο κάθε τρόπαιο, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, που στην απονομή, ο αρχηγός σήκωσε το κύπελλο μαζί με τον Δημήτρη Καρβέλα.

Αυτοί είμαστε...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα