ΚΑΕ Άρης: «Το ελληνικό μπάσκετ έχει μέλλον»!

ΚΑΕ Άρης: «Το ελληνικό μπάσκετ έχει μέλλον»!

ΚΑΕ Άρης: «Το ελληνικό μπάσκετ έχει μέλλον»!

bet365

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία μοιράζει συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων για την κατάκτηση του Eurobasket U20 και κάνει ειδική μνεία στα «δικά» της παιδιά.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Αναλυτικά:

«Η Άρης Κ.Α.Ε. εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ U20, το οποίο διεξήχθη στην Κρήτη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε στον τελικό το Ισραήλ 65-56 και ολοκληρώνοντας μία εκπληκτική και αήττητη πορεία, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Πολλά "μπράβο" στους καλαθοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και όλους τους συντελεστές αυτής της πολύ μεγάλης διάκρισης, η οποία δείχνει ότι το ελληνικό μπάσκετ, εκτός από παρόν, έχει και μέλλον.

Η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη, από τη στιγμή που το 1/4 αυτής της «χρυσής» ομάδας απαρτίζεται από παίκτες του Άρη. Ο λόγος για τον Δημήτρη Φλιώνη, τον Νίκο Δίπλαρο, τον Βασίλη Χρηστίδη και τον Διονύση Τάραρη, η παρουσία των οποίων δείχνει ότι το μέλλον (και) του Άρη είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο. Ένα ξεχωριστό "μπράβο", λοιπόν, και στα παιδιά μας. Και μία ευχή: Να συνεχίσουν να ζουν τέτοιες στιγμές, σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο».

 

Τελευταία Νέα