Κόντρα Γκριν - ΜακΓκρέγκορ για τη φανέλα των Ουόριορς! (pic)

Κόντρα Γκριν - ΜακΓκρέγκορ για τη φανέλα των Ουόριορς! (pic)

Κόντρα Γκριν - ΜακΓκρέγκορ για τη φανέλα των Ουόριορς! (pic)

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ζήτησε από τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να βγάλει τη φανέλα των Ουόριορς και ο Ιρλανδός απάντησε ότι... δεν τον ξέρει!

Ο Ιρλανδός MMer προέβλεψε πως θα βγάλει νοκ-άουτ τον Αμερικανό πυγμάχο στον τέταρτο γύρο της μάχης τους στις 26 Αυγούστου όμως ο Μεϊγουέδερ δεν άφησε ασχολίαστη αυτή τη δήλωση, λέγοντας στον ΜακΓκρέγκορ: «Αφού πιστεύεις τόσο πολύ στον εαυτό σου, στοιχημάτισε όλα τα λεφτά της αναμέτρησης»!

Ο αγώνας τους στις 26 Αυγούστου στο Λας Βέγκας αναμένεται να... σπάσει ταμεία ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν ζήτησε από τον ΜακΓκρέγκορ να βγάλει τη φανέλα των Ουόριορς αφού οι πρωταθλητές στηρίζουν τον Μεϊγουέδερ ! «Είμαστε με τον Φλόιντ αδελφέ, όχι με εσένα. Βγάλ' την από πάνω σου». Ο Ιρλανδός δεν ήταν δυνατόν να αφήσει αναπάντητη την πρόκληση του Γκριν. «(Η φανέλα) Είναι του C.J. Watson! Δεν ξέρω ποιος στο διάολο είσαι εσύ! Κανένα ζήτημα έλλειψης σεβασμού. Συνέχισε να παίζεις και μείνε στο σχολείο! Τώρα κάτσε να αναρωτηθείς γιατί υποστηρίζω τον C.J. ενώ δεν ξέρω ή δεν δίνω σημασία για το μπάσκετ. Ντριμπλάρω με κεφάλια εκτός παρκέ, όχι μπάλες! Δεν είναι παιχνίδι εδώ, πιτσιρικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα