Ντόντσιτς: «Tιμή μου να εκπροσωπώ την Σλοβενία»

Ντόντσιτς: «Tιμή μου να εκπροσωπώ την Σλοβενία»

Gazzetta team
Ντόντσιτς: «Tιμή μου να εκπροσωπώ την Σλοβενία»

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς προετοιμάζεται για το Eurobasket και τόνισε πως είναι τιμή του να παίζει με τη φανέλα της εθνικής Σλοβενίας.

Αφήνει πίσω του τη Ρεάλ ο Λούκα Ντόντσιτς για αυτό το χρονικό διάστημα και επικεντρώνεται στην Σλοβενία.

Ο αστέρας των Μαδριλένων ρωτήθηκε για το προσεχές Eurobasket και ανέφερε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για αυτόν να εκπροσωπεί την πατρίδα του, ενώ στάθηκε και στον συμπαίκτη του πλέον στη Σλοβενία, Άντονι Ράντολφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για την Σλοβενία: «Δεν υπήρχε καμία εικασία σε ποια εθνική ομάδα θα παίξω. Ήμουν ανέκαθεν αποφασισμένος να παίξω για την εθνική Σλοβενίας. Είναι μία σημαντική μέρα για την καριέρα μου. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα. Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ την πατρίδα μου. Είμαι περήφανος».

Για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα: «Είμαι έτοιμος και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στα παιχνίδια προετοιμασίας. Πιστεύω και ελπίζω πως θα κάνουμε κάτι καλό στο ερχόμενο Eurobasket. Δεν σκέφτομαι τον ρόλο μου, πιστεύω πως μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην εθνική μου ομάδα. Πρέπει πρώτα να κερδίσω την θέση μου μέσα στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να έχω ένα σημαντικό ρόλο στο ρόστερ μας».

Για τον Άντονι Ράντολφ: «Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, ο οποίος θα μας δώσει πολλά. Θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια και σίγουρα θα βοηθήσει και εμένα. Έχω μιλήσει μαζί του και μου έχει πει πως ήδη γνωρίζει αρκετά για την Σλοβενία. Βέβαια, δεν τον πιστεύω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα