Σκουλίδας: «Με τη βοήθεια του κόσμου θα το πάρουμε»

Gazzetta team
Σκουλίδας: «Με τη βοήθεια του κόσμου θα το πάρουμε»

bet365

Ο Διονύσης Σκουλίδας τόνισε πως η Εθνική Νέων θα φτάσει στην κατάκτηση του Eurobasket U20 με την βοήθεια του κόσμου, μιλώντας μετά τη νίκη κόντρα στους Ισπανούς.

Η Ελλάδα θα βρεθεί στον τελικό του Eurobasket U20 μετά τη νίκη της επί επί της Ισπανίας και ο Διονύσης Σκουλίδας μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6», αναφέροντας πως ο κόσμος θα βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την κούπα στον τελικό.

Οι δηλώσεις του φόργουορντ της Εθνικής Νέων

Για το ματς: «Σίγουρα δεν ήταν εύκολο, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Σταματήσαμε τον ρυθμό τους από τον αιφνιδιασμό και κόψαμε το δυνατό σημείο του παιχνιδιού μας. Είμαστε στον τελικό, επαναλαμβάνουμε το 2015. Μακάρι αύριο να πάρουμε τη νίκη. Το ευχαριστιόμαστε τώρα, μέχρι την επόμενη μέρα όμως, για να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τον τελικό με το Ισραήλ: «Έχω μείνει έκπληκτος από το Ισραήλ. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν πρόκειται να κριθεί στο πρώτο ή το δεύτερο δεκάλεπτο. Έχω πίστη στην ομάδα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με τη βοήθεια του κόσμου θα το πάρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα