Για πρώτη φορά σε τελικό με Ισραήλ η Ελλάδα!

Για πρώτη φορά σε τελικό με Ισραήλ η Ελλάδα!

bet365

Ελλάδα και Ισραήλ έκαναν... πέρα τα φαβορί Ισπανία και Γαλλία στο Eurobasket U20 και θα συναντηθούν για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης!

Μια «ανάσα» από το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket U20 είναι η Εθνική Νέων!

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έκαναν πανεύκολα άλλη μια υπέρβαση και ξεπέρασαν το εμπόδιο των Ισπανών (77-56) και προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης, όπου και θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο μετά από επτά χρόνια.

Ο... δρόμος, όμως, για το πρώτο σκαλί του βάθρου δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς εκεί θα συναντήσουν για πρώτη φορά το Ισραήλ, που έχει κάνει την έκπληξη στο φετινό τουρνουά.

Υπό τις οδηγίες του Όντετ Κάτας και με ηγέτη τον Ταμίρ Μπλατ μέσα στο γήπεδο, οι αντίπαλοι της «γαλανόλευκης» είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στα δικά μας παιδιά.

Στον πρώτο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Ισραήλ βρέθηκε αντιμέτωπο με την Γαλλία, αλλά ο γιος του Ντέιβιντ Μπλατ μαζί με τον Ντάνιελ Κόπερμπεργκ πήραν την ομάδα τους από το «χέρι» (74-52) και σκόρπισαν χαμόγελα.

Ο δρόμος του Ισραήλ για τον τελικό:

ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ
ΙΣΡΑΗΛ - ΛΕΤΟΝΙΑ 90-54
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ 88-94
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛ 83-91

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»
ΙΣΡΑΗΛ - ΙΤΑΛΙΑ 79-71

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «8»
ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ 54-74

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
ΙΣΡΑΗΛ - ΓΑΛΛΙΑ 74-52

ΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ (23/07, 21:15)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΙΡ ΜΠΛΑΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ EUROBASKET U20

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα