Με τσάρτερ οι μετακινήσεις της Μάλαγα στην Euroleague

Νίκος Καρφής
Με τσάρτερ οι μετακινήσεις της Μάλαγα στην Euroleague
Η Μάλαγα αποφάσισε να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των παικτών της στα ταξίδια για τη Euroleague, αφού θα βάλει πτήσεις τσάρτερ για να γίνουν πιο ξεκούραστες οι μετακινήσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Το παράδειγμα της Ζαλγκίρις φαίνεται πως θα ακολουθήσει η Μάλαγα για να κάνει πιο άνετες τις μετακινήσεις των παικτών της για τα ματς της Euroleague.

Οι Ανδαλουσιάνοι θα βάλουν πτήσεις τσάρτερ για να μεταφέρεται η αποστολή της ομάδας πιο ξεκούραστα για τα ταξίδια της ευρωπαϊκής διοργάνωσης σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Opinion de Malaga». Έτσι οι παίκτες των Ισπανών δεν θα ταλαιπωρηθούν στα εκτός έδρας ματς σε Αθήνα, Κάουνας, Τελ Αβίβ και Βελιγράδι.

Να θυμίσουμε πως οι εκπρόσωποι της ACB είναι τυχεροί στον τομέα αυτό, αφού έχουν πέντε ομάδες στη διοργάνωση (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Μάλαγα, Βαλένθια).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.