Ο Ίρβινγκ ζήτησε να φύγει από τους Καβαλίερς! (pic)

Ο Ίρβινγκ ζήτησε να φύγει από τους Καβαλίερς! (pic)

Ο Ίρβινγκ ζήτησε να φύγει από τους Καβαλίερς! (pic)

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έβαλε βόμβα στο ΝΒΑ αφού ζήτησε από τους Καβαλίερς να γίνει ανταλλαγή προτείνοντας μάλιστα και ομάδες.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ ζήτησε από τον ιδιοκτήτη των Κλίβελαντ Καβαλίερς Νταν Γκίλμπερτ να φύγει από την ομάδα. Ο διεθνής γκαρντ θέλει να πάει σε μία ομάδα που να έχει σημαντικότερο ρόλο και εξέφρασε την επιθυμία να σταματήσει να παίζει δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο ατζέντης του Κάιρι Ίρβινγκ δεν έκανε σχετικό σχόλιο, ωστόσο ο Τζεφ Ουέσλερ ανέφερε, «είχαμε μία συνάντηση με τους διοικούντες των Καβαλίερς όπου συζητήθηκαν πολλά για το μέλλον του Κάιρι. Θα τα κρατήσουμε μεταξύ μας και δε θέλουμε να τα δημοσιοποιήσουμε».

Ο Ίρβινγκ μάλιστα προχώρησε περισσότερο αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα πρότεινε να πάει σε Σπερς, Νικς, Χιτ και Τίμπεργουλβς.

Ο Τζέιμς ενημερώθηκε και εξέφρασε την απογοήτευσή του για την επιθυμία του συμπαίκτη του.

Ο Ίρβινγκ βρίσκεται από το 2011 στο Οχάιο όταν και τον είχαν επιλέξει στο Νο1 του ντραφτ οι Καβαλίερς κι έχει ακόμη τρία χρόνια συμβολαίου αντί 60.000.000 δολαρίων.

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε μία «κρίση» την οποία πρέπει αν διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ο «Βασιλιάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα