Οι Ισπανοί αποκάλυψαν τον ειδικό όρο στο συμβόλαιο του Λοτζέσκι με την «Μπάρτσα»! (pic)

Οι Ισπανοί αποκάλυψαν τον ειδικό όρο στο συμβόλαιο του Λοτζέσκι με την «Μπάρτσα»! (pic)

bet365

Ο Ματ Λοτζέσκι ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης και οι Ισπανοί έφεραν στο «φως» τον ειδικό όρο στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ματ Λοτζέσκι φέρεται να είναι μια «ανάσα» από την Μπαρτσελόνα, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, μετά το «κόψιμο» του στα ιατρικά.

Ωστόσο, τα πράγματα στην περίπτωση του Αμερικανού με βέλγικο διαβατήριο δεν είναι απλά, κι αυτό διότι οι «μπλαουγκράνα» ζουν με τον... φόβο του τραυματισμού του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Όπως αποκαλύπτει η «Mundo Deportivo», υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο που προσφέρει η ομάδα του Σίτο Αλόνσο στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Αυτός προβλέπει πως σε περίπτωση τραυματισμού του στον αχίλλειο, ο Λοτζέσκι θα αποδεσμευτεί επιτόπου από την ομάδα, χωρίς αποζημίωση. Οι εκπρόσωποι του 30χρονου γκαρντ/φόργουορντ έχουν παραλάβει το συμβόλαιο από τους Καταλανούς και το εξετάζουν ενδελεχώς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα