Ο Μπογκντάνοβιτς αποκάλυψε την συμβουλή που τού έδωσε ο Στογιάκοβιτς!

Ο Μπογκντάνοβιτς αποκάλυψε την συμβουλή που τού έδωσε ο Στογιάκοβιτς!

bet365

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι πλέον παίκτης των Κινγκς και εκμυστηρεύτηκε την συμβουλή που τού έδωσε ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, για τον πρώτο δύσκολο καιρό στην Αμερική.

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος έχει ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς!

Μετά από μια ονειρική χρονιά με την Φενέρ και την κατάκτηση της Euroleague πήρε μεταγραφή για την άλλη άκρη του Ατλαντικού και τους Κινγκς.

Ο 26χρονος γκαρντ ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής Σερβίας, ενόψει των υποχρεώσεων στο Eurobasket, και μίλησε στους δημοσιογράφους συμπατριώτες του για την συμβουλή που τού έδωσε ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, όσον αφορά την προσαρμογή του στο ΝΒΑ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

«Ο Πέτζα μου είπε ένα πολύ σημαντικό πράγμα: Δεν ακολουθούν το ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν έχουν την Euroleague σε πρώτη θέση, αλλά γνώριζα πως δεν θα είμαι αρεστός τον πρώτο καιρό εκεί. Είναι κυριολεκτικά μια νέα καριέρα. Ακόμα και αν έχεις χτίσει ένα όνομα στον υπόλοιπο κόσμο, αυτό δεν σημαίνει τίποτα στην Αμερική. Αρχίζεις πάλι από την αρχή», ήταν τα λόγια του.

Όσον αφορά το συμβόλαιό του, δεν έκανε καμία περαιτέρω αποκάλυψη από τα γνωστά: «Το συμβόλαιο μου είναι στα 27 εκατομμύρια, δεν ξέρω που αλλού να βρω άλλες πληροφορίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα