«Να εκμεταλλευτούμε τις μέτριες αμυντικές συνεργασίες των Ισπανών»

«Να εκμεταλλευτούμε τις μέτριες αμυντικές συνεργασίες των Ισπανών»

bet365

Ο Γιώργος Λιμνιάτης ανέλυσε την αυριανή (22/07, 21:15) αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με την Ισπανία και τόνισε τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξουν οι διεθνείς μας.

Το αγωνιστικό προφίλ της Ισπανίας ανέλυσε ο Γιώργος Λιμνιάτης, ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική Νέων στον ημιτελικό του Eurobasket U20 (22/07, 21:15).

«Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σε πάρα πολύ υψηλό ρυθμό. Είναι μια κλασική ισπανική ομάδα, όχι μόνο λόγω των καταστάσεων του αιφνιδιασμού και του τρανζίσιον, αλλά και με την ταχύτητα που παίζει στο πέντε εναντίον πέντε.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Είναι μια ομάδα που ακόμη και μετά από καλάθι μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις με πλεονέκτημα σε 3-4 δευτερόλεπτα κι αυτό τους καθιστά πάρα πολύ επικίνδυνους, γιατί απαιτεί από μας πολύ μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης για το αμυντικό μας τρανζίσιον, αλλά κυρίως πολύ σωστές επιλογές στην επίθεση - γιατί από εκεί ξεκινά το αμυντικό τρανζίσιον - ώστε να υπάρχει καλή αμυντική ισορροπία.

Στις αμυντικές τους συνεργασίες είναι μέτριοι και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε.

Όσον αφορά στα ατομικά τους στοιχεία, είναι μια ομάδα ισορροπημένη, με μοιρασμένο το σκορ και βαθύ rotation, με πάνω - κάτω δέκα παιδιά που παίζουν σε κάθε παιχνίδι. Κύριες αιχμές είναι ο Γκαρσία, ο οποίος είναι ίσως ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας, καθώς καθορίζει το ρυθμό, ξέρει πότε να πασάρει, πότε να τρέξει και πότε να σταματήσει και το 90% των αποφάσεών του είναι σωστές, αλλά και ο Γιούστα, που παιχνίδι με το παιχνίδι ανεβαίνει η απόδοσή του και έχει πολλούς τρόπους να επιτεθεί, είτε με σουτ είτε με ντράιβ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλοι επικίνδυνοι παίκτες για μας.

Ο ρυθμός, ο τρόπος που θα επιτεθούμε, τα λάθη και ο έλεγχος των ριμπάουντ είναι τα πιο σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού», είπε ο βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα