Άρχιζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Άρη

Άρχιζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Άρη

Gazzetta team
Άρχιζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Άρη

bet365

Η ΚΑΕ 'Άρης ανακοίνωσε πως ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Τους τρόπους με τους οποίος θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκέιας για τη νέα σεζόν έκανε γνωστούς η ΚΑΕ Άρης.

Αναλυτικά η ανκοίνωση

«Η αγάπη… διαρκείας των φιλάθλων της πιο μπασκετικής ομάδας στην Ελλάδα δεν τελειώνει ποτέ. Σε μία ιστορική χρονιά, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το καλοκαίρι του 2017, το ένδοξο παρελθόν του ΑΡΗ «παντρεύεται» με το παρόν και φυσικά το μέλλον. Ένας από τους ζωντανούς θρύλους της ομάδας που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων, επέστρεψε για να τη διατηρήσει στην τροχιά που οδηγεί ξανά στην ελίτ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δίνει το σύνθημα, ξυπνώντας τις μνήμες της λαμπρής ιστορίας του ΑΡΗ και ανάβοντας τη «φλόγα» για ένα επίσης λαμπρό μέλλον.

Την πορεία αυτή, ο ΑΡΗΣ δε θα την έκανε στα «χρυσά» χρόνια και δεν μπορεί να την κάνει τώρα, χωρίς το μεγάλο όπλο του: Τον πιο μπασκετικό κόσμο στην Ελλάδα. Εσένα…

Τα τελευταία χρόνια ο ΑΡΗΣ έσπασε διαδοχικά ρεκόρ στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Σε μία εποχή που το μπάσκετ «διψάει» για φιλάθλους, ο Αυτοκράτορας έχει πολύ νερό στην πηγή του. Το στοίχημα ενός, ακόμη, ρεκόρ είναι μεγάλο και αν μπορεί κάποιος να το κερδίσει, αυτός είναι ο κόσμος του ΑΡΗ. Μαζί για την «επιστροφή». ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά ηλεκτρονικά, μέσω της διεύθυνσης viva.gr το μεσημέρι της Παρασκευής 21/07. Από την ερχόμενη εβδομάδα (για την ακριβή ημέρα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση), τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται και μέσω της aris bc boutique the legend store (Γρ.Λαμπράκη 2, 54636 Θεσσαλονίκη).

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θύρα Τιμή
5-6 (περιορισμένος αριθμός) 115€
1-4-7-10, 180€
2-3Β, 8-9 Β190€
8-9 Α VIP 240€
2-3 A 300€
2-3 GOLD 750€
2-3 PLATINUM 2.000€

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παιδικό διαρκείας: Σε όλες τις θύρες (πλην των 5-6) του γηπέδου διατίθεται παιδικό εισιτήριο διαρκείας εισιτήριο με έκπτωση 50% για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Οικογενειακή κερκίδα: Και φέτος θα λειτουργεί οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 1 του Nick Galis Hall στην τιμή των 210€ ένας γονέας μαζί με ένα παιδί (+30 ευρώ για κάθε επιπλέον παιδί).

Άνεργοι-Φοιτητές: Ισχύει 15% έκπτωση μόνο για την ΘΥΡΑ 7.

Ακαδημίες: Για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών μπάσκετ., ισχύει έκπτωση 20% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6). Απαραίτητη η προσκόμιση της αίτησης εγγραφής του αθλητή στις Ακαδημίες του ΑΡΗ.

Για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών των υπόλοιπων τμημάτων, ισχύει έκπτωση 15% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6).

Για αθλητές άλλων Ακαδημιών μπάσκετ ισχύει έκπτωση 10% (εξαιρουμένων των θυρών 5-6).

Για αθλητές των Ακαδημιών μπάσκετ του ΑΡΗ 12 ως 14 ετών ισχύει έκπτωση 30%.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων διαρκείας έχουν προτεραιότητα ανανέωσης της θέσης τους έως την Πέμπτη 31/8. Από την Παρασκευή 1/9, οι θέσεις θα απελευθερωθούν και θα διατίθενται ελεύθερα προς όλους τους φιλάθλους. Για την ηλεκτρονική αγορά, οι περσινοί κάτοχοι, πρέπει να πατήσουν το πεδίο «ανανέωση», πληκτρολογώντας, μαζί με τα στοιχεία τους, και τη θέση του περσινού διαρκείας τους.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ισχύουν για όλους τους αγώνες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και την πρώτη φάση του Basketball Champions League. Δεν ισχύουν για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Με μετρητά
Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα έως δύο δόσεις.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Αποδεικτικό εγγραφής Ακαδημιών
Φοιτητικό πάσο
Κάρτα ανεργίας ενεργή

• Τα προνόμια των κατόχων διαρκείας θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2310-265600 (καθημερινά από 9:00 ως 17:00, εκτός Σαββατοκύριακου)

Ζήσε την προσπάθεια του Παναγιώτη Γιαννάκη και των παικτών του από κοντά, σε μία από τις πιο ιστορικές και «καυτές» έδρες της Ευρώπης. Σε περιμένουμε στο «Nick Galis Hall»…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα