ΜακΛίν: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα»! (gTV & pics)

ΜακΛίν: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα»! (gTV & pics)

ΜακΛίν: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα»! (gTV & pics)
Ο Τζαμέλ ΜακΛιν έφτασε στην Ελλάδα και το «Ελ. Βενιζέλος» για λογαριασμό του Ολυμπιακού και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν η καλύτερη απόφαση για αυτόν.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζαμέλ ΜακΛιν και ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος κατά την υποδοχή.

Ο πρώην παίκτης της Αρμάνι έφυγε από τις ΗΠΑ και με ενδιάμεσο σταθμό το Άμστερνταμ, έφτασε στη χώρα μας με περίπου μισή ώρα καθυστέρηση.

Ο Αμερικανός σέντερ έκανε δηλώσεις κατά την άφιξη του:

«Δεν ξέρω τι συνέβη με αυτή την περίπτωση (Κεμ Μπιρτς), όμως με διάλεξε ο Ολυμπιακός και αυτά ήταν καλά νέα για μένα. Κάθε απόφαση είναι δύσκολη, αλλά αυτή είναι η καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσα να βρίσκομαι. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό σύστημα, πολύ καλή ατμόσφαιρα, πολύ καλή ομάδα. Μίλησα τηλεφωνικά με τον προπονητή, για τριάντα λεπτά και μιλήσαμε για τον ρόλο μου στην ομάδα. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να εμπιστευτώ το σύστημα του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι έξυπνος, φαινόταν και στα παιχνίδια της Euroleague αυτό. Ξέρουν και καταλαβαίνουν τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια και πάντα λέω ότι πρέπει να κάνω αυτό που μπορώ. Δεν μου αρέσει να θέτω προσδοκίες. Ο οργανισμός με εμπιστεύτηκε αυτό που μπορώ να κάνω και έτσι θέλω να βγω και να συνεχίσω να παίζω όπως και πριν».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ήμασταν αντίπαλοι για πολλά χρόνια. Θα είναι ωραίο να παίξω μαζί του. Έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια και τόσους τίτλους. Θα είναι ωραίο να είμαστε συμπαίκτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα