Η ανάλυση της Λιθουανίας από τον Λιμνιάτη

Η ανάλυση της Λιθουανίας από τον Λιμνιάτη

Gazzetta team
Η ανάλυση της Λιθουανίας από τον Λιμνιάτη

bet365

Ο Γιώργος Λιμνιάτης μίλησε για την αποψινή (20/7, 21:15) αναμέτρηση με την Λιθουανία για τα προημιτελικά του Eurobasket U20 και «σκιαγράφησε» την αντίπαλο της ελληνικής ομάδας.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο ΑΕΚ Λάρνακας – Κορκ Σίτι, αν ο Τρουγιόλς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

«Η Λιθουανία είναι μια αρκετά ποιοτική ομάδα, που διαθέτει ορισμένους παίκτες με καλά ατομικά χαρακτηριστικά.

Η φιλοσοφία της επιθετικά είναι να ακουμπήσει τις μπάλες στους παίκτες που αγωνίζονται κοντά στο καλάθι, τον Μπιρούτις και τον Εχόντας, και σε δεύτερο πλάνο να εκμεταλλευτεί την ικανότητα που έχουν κάποια παιδιά στο μακρινό σουτ, όπως είναι ο Βάρνας, ο Μπερούτσκα και ο Λουκοσιούνας» ανέφερε αρχικά ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου και συνέχισε:

«Βασικός δημιουργός της ομάδας είναι ο Μπελιάουσκας, που είναι ο πιο ουσιαστικός γκαρντ που έχουν στην οργάνωση. Δεν έχουν πολύ βαθύ rotation, αλλά έχουν ποιότητα, αθλητικότητα και είναι μια τυπική λιθουανική ομάδα.

Θα έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να βρούμε λύσεις αμυντικά απέναντι στους ψηλούς τους ρισκάροντας κάποια πράγματα και επιθετικά με τον τρόπο που η Λιθουανία αμύνεται κυρίως κρατώντας τη ρακέτα της πολύ προστατευμένη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα