Μιλουτίνοφ «ώρα μηδέν» στον Ολυμπιακό!

Μιλουτίνοφ «ώρα μηδέν» στον Ολυμπιακό!

Αντωνία Σπανού
Μιλουτίνοφ «ώρα μηδέν» στον Ολυμπιακό!
Εντός την ημέρας αναμένεται να τελειώσει η αγωνία των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον Νίκολα Μιλουτίφ, καθώς θα γνωρίζουν και οριστικά αν ο παίκτης θα ενισχύσει για ακόμα μια χρονιά το «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Τέλος ο Γκριν από τον Ολυμπιακό.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γκόριτσα – Πανιώνιος (21+).

Η σημερινή ημέρα (20/7) είναι κομβική για τον Ολυμπιακό καθώς λήγει η διορία που είχαν οι παίκτες να βρουν ομάδα στο ΝΒΑ.

Στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου η μοναδική εκκρεμότητα που είχε μείνει, μετά την φυγή του Κεμ Μπιρτς, ήταν εκείνη του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο παίκτης μετά την τεράστια πρόοδο του την σεζόν που πέρασε λογικά «τράβηξε» τα βλέμματα και της ομάδας που ανήκει στο ΝΒΑ και αυτή δεν είναι άλλη από τους Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Πολλά γράφτηκαν μέσα στο καλοκαίρι, αλλά η αλήθεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Τον Σέρβο σέντερ είδαν αρκετές φορές μέσα στην σεζόν οι Σπερς, αλλά στην Αμερική ο παίκτης δεν ταξίδεψε ποτέ. Έκανε τις διακοπές του στις Σεϊχέλες, επέστρεψε στην Σερβία και περιμένει και εκείνος με την σειρά του τις τελικές εξελίξεις.

Στο μέλλον του Σέρβου ψηλού ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε, μέχρι σήμερα, να κάνει κάτι ή να έχει παραπάνω λόγο. Οι Σπερς ήταν εκείνοι που κρατούσαν στα χέρια τους την τύχη του παίκτη και οι δικές τους κινήσεις ήταν εκείνες που άλλαζαν τα δεδομένα.

Η απόκτηση του Τζόφρι Λοβέρν, όπως και η συνέχεια της δράσης του Γκασόλ με την φανέλα της ομάδας του Σαν Αντόνιο έγειραν για τα καλά την πλάστιγγα προς την πλευρά του Ολυμπιακού και πλέον τα δεδομένα φαίνονται να γίνονται ακόμα πιο απλά.

Πλέον οι πιθανότητες να βρεθεί ο «Μιλού» στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού είναι ελάχιστες και η σημερινή ημερομηνία θα γίνει πιθανότατα η αρχή για να ξεκινήσει και επίσημα ακόμα μια σεζόν συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Όπως σας είχε γράψει το gazzetta καιρό πριν ο Ολυμπιακός μάλιστα θέλει να προτείνει επέκταση της συνεργασίας τους για την Ευρώπη ακόμα περισσότερα χρόνια δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στον νεαρό παίκτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως οφείλουν να περιμένουν μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής για να δουν την τελική κατάληξη του θέματος και κατά συνέπεια να ολοκληρώσουν την γραμμή των ψηλών που θα αποτελείται με τον Μιλουτίνοφ, που θα εκπροσωπήσει την παλιά φρουρά, τον ΜακΛιν, αλλά και τον Γιώργο Μπόγρη με τους δύο παίκτες να αποκτούνται την φετινή μεταγραφική περίοδο.

Παράλληλα ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Έρικ Γκριν, με την ομάδα να κάνει χρήση του όρου του συμβολαίου και να αφήνει ελεύθερο των παίκτη έναντι ενός μικρού ποσού. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε, από την αρχή, διαφορετικά δεδομένα από τον Μιλουτίνοφ και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους μαζί του.

Ο Ολυμπιακός ήδη έχει βγει στην αγορά για γκαρντ, εδώ και αρκετό καιρό, και εξετάζονται αντικαταστάτες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα