Δέσμευση Λάσκαρη προς Γιαννάκη για άμεση επίλυση των προβλημάτων

Δέσμευση Λάσκαρη προς Γιαννάκη για άμεση επίλυση των προβλημάτων

Δέσμευση Λάσκαρη προς Γιαννάκη για άμεση επίλυση των προβλημάτων

bet365

Νίκος Λάσκαρης και Παναγιώτης Γιαννάκης συναντήθηκαν σήμερα(18/7) στην Αθήνα όπου ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ εμφανίστηκε καθησυχαστικός και δεσμεύτηκε στον έμπειρο τεχνικό ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα λυθεί σημαντικό μέρος των προβλημάτων.

Τη συνάντηση επιδίωξε ο «Δράκος» δεδομένης της στασιμότητας που παρατηρείται σε όλα τα επίπεδα, της προσφυγής που κατέθεσε ο Βασίλης Καββαδάς και του φόβου περαιτέρω κλιμάκωσης των προβλημάτων που υπάρχουν στον σύλλογο. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Νίκος Λάσκαρης δεσμεύτηκε στον έμπειρο τεχνικό ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα εκταμιευθεί σημαντικό ποσό – μέσα από συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί με εταιρίες οι οποίες θα διαφημιστούν μέσω των «κίτρινων» - το οποίο θα λύσει το πρόβλημα της ρευστότητας και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις αποπληρωμής των οφειλών αλλά και δημιουργίας ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δέχθηκε τις καθησυχαστικές κουβέντες από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και περιμένει την υλοποίηση των υποσχέσεών του, έχοντας ήδη προγραμματίσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη στα τέλη αυτής της εβδομάδας. Αρχικά θα βρεθεί στην Κομοτηνή στο διεθνές τουρνουά καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο στο οποίο μετέχουν η Εθνική Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Κύπρου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα