Αρχίζει σε ένα μήνα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Αρχίζει σε ένα μήνα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Αρχίζει σε ένα μήνα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

bet365

Στις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά». Δείτε το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων.
Σε έναν μήνα ακριβώς από σήμερα (17/08), ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει την προετοιμασία του για την νέα σεζόν, καθώς η ομάδα θα κάνει την πρώτη της συγκέντρωση, υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.
Οι πρώτες ημέρες θα αφιερωθούν κυρίως σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, ενώ από την Δευτέρα 21/08, το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων των παικτών θα περιλαμβάνει και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Οι φιλικοί αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ θα μπουν από το Σεπτέμβριο στο πρόγραμμα της ομάδας, που θα πραγματοποιήσει οκτώ (8) τουλάχιστον φιλικά παιχνίδια.
Αναλυτικά:
08/09: ΠΑΟΚ - Gaziantep (PAOK Sports Arena)
11-12/09: Συμμετοχή στο τουρνουά Μαυροσκούφεια (2 αγώνες)
16-17/09: Συμμετοχή στο τουρνουά Medicup στη Γερμανία, το οποίο διοργανώνει η Medi-Bayreuth και συμμετέχουν επίσης η πρωταθλήτρια Γερμανίας Brose Baskets και η Fraport Skyliners (2 αγώνες).
20-23/09: Συμμετοχή στο τουρνουά που διοργανώνει η Tofas Bursa στην Προύσα (3 αγώνες).
Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των δύο τουρνουά στα οποία θα συμμετέχει η ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα