Παπαθεοδώρου: «Ήμασταν αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Ήμασταν αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά τη νίκη της Εθνικής Νέων κόντρα στην Τσεχία με 88-47 και ανέφερε πως η ομάδα του ήταν αποφασισμένη και συγκεντρωμένη.

Στην αποφασιστικότητα και συγκέντρωση της Εθνικής Νέων στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Τσέχους. Παρόλα αυτά τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να ελαττώσει τα λάθη της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης

Για το ματς: «Είχαμε καλό ρυθμό από την αρχή ως το τέλος. Η πρώτη μέρα πάντα κρύβει δυσκολίες, υπήρξαν και εκπλήξεις . Ήμασταν αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι. Κρατήσαμε το ρυθμό σε υψηλά επίπεδα. Τα παιδιά έπαιξαν με μεγάλη αποφασιστικότητα. Μοιράσαμε τη μπάλα καλά, είχαμε πολλές ασίστ και είχαμε πολύ καλή παρουσία».

Για τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Μιχάλη Λούντζη: «Και τα δύο παιδιά είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Από τις λίγες προπονήσεις, αλλά κυρίως μέσα από τα παιχνίδια της πρώτης φάσης θα προσπαθήσουμε να βρούνε λίγο παραπάνω ρυθμό. Δεν θα είναι στο 100%, όμως θέλουμε να μας βοηθήσουν στο μέτρο του δυνατού».

Για τα λάθη απέναντι στην Τσεχία: «Πάντα είναι θέμα προς συζήτηση. Ήμασταν βιαστικοί και ενθουσιώδεις. Θέλαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό».

 

Τελευταία Νέα