Γιούντο: «Ήθελα όσο τίποτα άλλο να γυρίσω στο NBA»

Νίκος Καρφής
Γιούντο: «Ήθελα όσο τίποτα άλλο να γυρίσω στο NBA»

bet365

Ο Έκπε Γιούντο είπε το δικό του αντίο στη Φενέρμπαχτσε, αφού έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα, στο οποίο ανέφερε πως ήθελε όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στο NBA.

Στους Τζαζ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έκπε Γιούντο, επιλέγοντας να επιστρέψει στο NBA.

Παρόλα αυτά ο MVP του Final 4 της Euroleague αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό γράμμα τη Φενέρμπαχτσε μέσω του blog που διατηρεί στο «euroangle.com», παραδεχόμενος πως ήθελε όσο τίποτα να επιστρέψει στον μαγικό κόσμο της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Λίλεστρομ - Στάμπαεκ, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Επίσης τόνισε πως στην Τουρκία αναγεννήθηκε η αγάπη του για το μπάσκετ.

Δείτε τι έγραψε

«Η ώρα έφτασε για μένα, ώστε να προχωρήσω μπροστά και να συνεχίσω την καριέρα μου στο ΝΒΑ. Παρακαλώ κατανοήστε ότι ήθελα αυτή την ευκαιρία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Θα παλέψω, για να είμαι καλύτερος απ' ότι ήμουν στο πρώτο μου πέρασμα από το ΝΒΑ.

Αυτή η απόφασή μου έχει να κάνει αποκλειστικά με το γεγονός πως ήθελα να παίξω ξανά στο υψηλότερο επίπεδο του μπάσκετ. Η πραγματικότητά όμως είναι πως η Φενέρμπαχτσε και η Τουρκία αναγέννησαν την αγάπη μου για το μπάσκετ. Όλοι εσείς με βοηθήσατε να γίνω ξανά ο εαυτός μου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων.

Έπειτα από κάθε σέζον, σκοπεύω να επιστρέφω στην Τουρκία για να σας βλέπω όλους. Γιατί χωρίς εσάς, δεν θα έφτανα σε αυτό το σημείο» έγραψε.

 

NBA Τελευταία Νέα