Η Χίμκι δεν αφήνει τον Σβεντ στα προκριματικά!

Η Χίμκι δεν αφήνει τον Σβεντ στα προκριματικά!

bet365

Η Ρωσία θα παραταχθεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 μεσούσης της σεζόν χωρίς τον Αλεξέι Σβεντ αφού η Χίμκι δεν έχει σκοπό να δώσει το «ΟΚ».

Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στο επίκεντρο η διαμάχη της FIBA με την EuroLeague Basketball σε ό,τι αφορά τα «παράθυρα» που όρισε η Παγκόσμια Ομοσπονδία για τους αγώνες των εθνικών ομάδων ενώ η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-18 θα συμπίπτουν αγώνες της EuroLeague και των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 ωστόσο ο Γενικός Διευθυντής της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοφ, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν προτίθεται να επιτρέψει στους παίκτες της να ενσωματωθούν στην εθνική!

«Κατ' αρχάς, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι είμαστε υπερήφανοι κάθε φορά που οι παίκτες μου ενσωματώνονται στις εθνικές ομάδες τους και ειδικά στην εθνική Ρωσίας. Πλέον όμως η ηγεσία που ορίζει τις τύχες του ευρωπαϊκού μπάσκετ βρίσκεται σε διένεξη. Δεν υπάρχει συμφωνία και οι σύλλογοι πληρώνουν αυτή την κόντρα! Οι παίκτες έχουν μεγάλα συμβόλαια στις ομάδες τους, οι οποίες με τη σειρά τους έχουν υποχρεώσεις απέναντι στους χορηγούς τους. Είμαι αντίθετος στο ενδεχόμενο να φύγουν οι παίκτες μου για την εθνική ομάδα ενώ υπάρχουν στο πρόγραμμα αγώνες της EuroLeague και της VTB League. Δεν είμαστε ΝΒΑ, δεν έχουμε μπροστά μας 82 αγώνες όπου ακόμα και αν κάνεις μια ήττα, δεν έγινε και τίποτα! Κάθε ματς είναι σημαντικό εδώ. Δεν μπορώ λοιπόν να το επιτρέψω» ανέφερε σχετικά ο ιθύνων νους της Χίμκι.

Έτσι, λοιπόν, κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του Αλεξέι Σβεντ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Ρωσίας. Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Μοζγκόφ ενώ ερωτηματικό παραμένει η στάση που θα κρατήσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

 

Τελευταία Νέα