«Βλέπουν» Χάμιλτον για αντί-Σίνγκλετον (vid)

«Βλέπουν» Χάμιλτον για αντί-Σίνγκλετον (vid)

Γιώργος Κούβαρης
«Βλέπουν» Χάμιλτον για αντί-Σίνγκλετον (vid)

bet365

Η Χίμκι πιέζει για την απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον ενώ ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον ΝΒΑer Τζάστιν Χάμιλτον σε περίπτωση που γίνει το deal με τους Ρώσους!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε την πρόταση της Χίμκι για τον Κρις Σίνγκλετον την οποία αποκάλυψε το gazzetta.gr ωστόσο οι Ρώσοι πιέζουν ασφυκτικά τους «πράσινους» ενώ και ο ίδιος παίκτης φέρεται να θέλει να αγωνιστεί στην Χίμκι. Άλλωστε του έχει προταθεί διετές συμβόλαιο με τις αποδοχές του να ανέρχονται στα 1,7 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο!

Γι' αυτόν τον λόγο οι νταμπλούχοι έχουν κινήσει ήδη τις διαδικασίες για τον... αντικαταστάτη του (μιας και... πολύ δύσκολα δεν θα αποτελέσει παρελθόν ο Σίνγκλετον) οι οποίοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Τζάστιν Χάμιλτον!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο 27άχρονος σέντερ χρησιμοποιήθηκε σήμερα (13/7) ως αντάλλαγμα για το trade του ΝτεΜάρ Κάρολ στους Νετς όμως αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα βγει στην free agency αγορά προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και αυτό διότι οι Ράπτορς δεν είναι διατεθειμένοι να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Ο πρώην παίκτης του Μπρούκλιν έχει να λάβει τρία εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τρία χρόνια ωστόσο το Τορόντο αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο. Άλλωστε θα ήταν αδύνατον να βρει χρόνο συμμετοχής στους Ράπτορς αφού υπάρχουν μπροστά του οι Βαλαντσιούνας, Ποέλτλ, Νογκουέιρα.

Έτσι, λοιπόν, οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωσή του εφόσον ο Σίνγκλετον πάρει το... ταλέντο του και μετακομίσει στη Ρωσία για λογαριασμό της Χίμκι. Ο Χάμιλτον μέτρησε πέρσι 6.9 πόντους και 4.1 ριμπάουντ σε 18.4 συμμετοχής σε 64 αγώνες με τους Νετς, τους επτά ως βασικός. Έκανε career-high με 21 πόντους σε 9 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη ενώ έγινε πικ στο Νο.45 του Draft το 2012 από τους Σίξερς.

Μάλιστα είναι και παίκτης με ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού έχει περάσει από Τσιμπόνα, Ρίγα, ενώ τη σεζόν 2015-16 ήταν μέλος της Βαλένθια με την οποία είχε 14 πόντους και 5,5 ριμπάουντ, ενώ είχε συμπεριληφθεί στην καλύτερη πεντάδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα