Χρηστίδης: «Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο, να γυρίσουν οι τραυματίες»

Χρηστίδης: «Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο, να γυρίσουν οι τραυματίες»

Νίκος Καρφής
Χρηστίδης: «Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο, να γυρίσουν οι τραυματίες»

bet365

Ο Βασίλης Χρηστίδης μίλησε ενόψει του Eurobasket των Νέων στα Χανία και το Ρέθυμνο, τονίζοντας πως περιμένει την βοήθεια του κόσμου, αλλά και την επιστροφή των τραυματιών.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η ώρα των επίσημων αγώνων για την Εθνική Νέων πλησιάζει, αφού έχει πρεμιέρα το Σάββατο (15/7) στο κλειστό της Κλαδισού με την αναμέτρηση απέναντι στην Τσεχία (21.15).

Ο Βασίλης Χρηστίδης μίλησε για τη σημαντική διοργάνωση και ανέφερε πως θέλει να δει τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε ματς της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

«Η περίοδος των φιλικών τελείωσε. Ο αγώνας με την Ισπανία ήταν το τελευταίο τεστ για εμάς. Νιώθουμε έτοιμοι και πιστεύουμε πως θα είμαστε έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνουμε ότι κάνουμε πάντα: Να προχωρήσουμε αγώνα με αγώνα, να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την ίδια συγκέντρωση και ενέργεια. Τίποτα περισσότερο από αυτό που μόλις ανέφερα. Προσοχή σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Και να προχωρήσουμε... Όσο γίνεται περισσότερο.

Περιμένουμε στα επίσημα παιχνίδια πλέον να δούμε γεμάτο γήπεδο. Η βοήθεια του κόσμου, η παρουσία του, είναι για εμάς ένα ακόμη τεράστιο κίνητρο. Σίγουρα μας επηρέασε η απουσία των παιδιών στην προετοιμασία και στα φιλικά, αλλά προσπαθήσαμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι το καλύτερο δυνατό. Και τους περιμένουμε να ενταχθούν στους επίσημους αγώνες πια στην ομάδα», ανέφερε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα