Το πλάνο των Ελλήνων και η αβεβαιότητα για το μπάτζετ

Το πλάνο των Ελλήνων και η αβεβαιότητα για το μπάτζετ

Το πλάνο των Ελλήνων και η αβεβαιότητα για το μπάτζετ

bet365

Δεδομένης της απόφασης διαμόρφωσης του αγωνιστικού προϋπολογισμού αναλόγως των εσόδων, είναι αντιληπτό ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν μπορεί να είναι βέβαιος επί των οικονομικών πλαισίων στα οποία θα κινηθεί.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Στην επίσημη παρουσίασή του ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε ειλικρινέστατα ότι ο Άρης δεν μπορεί να… βγει δυναμικά στην αγορά διότι δεν διαθέτει το γεμάτο πορτοφόλι που έχουν άλλες ομάδες. Ενδεχομένως αυτή η παραδοχή να μην ηχεί καλά στ’ αυτιά των φίλων της ομάδας αλλά μόνο με την αλήθεια μπορεί να πορευτεί ο Άρης – στην κατάσταση που βρίσκεται – όπως είναι απαραίτητη και η αυτογνωσία.

Ο «Δράκος» έχει αρχίσει τα πλάνα του κοιτώντας τη λίστα των ελεύθερων Ελλήνων παικτών κι έχοντας αμφιβολίες για το μέλλον των Βασίλη Καββαδά, Μιχάλη Τσαϊρέλη. Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά υπάρχουν και δύο «αγκάθια» στις υποθέσεις τους. Το πρώτο αφορά τις οφειλές απέναντί τους καθώς στην περίπτωση του πρώτου ανταποκρίνονται στο 50% του περσινού συμβολαίου του και στην αντίστοιχη του δεύτερο στο 70%. Το δεύτερο σχετίζεται με τα συμβόλαιά τους για την ερχόμενη σεζόν. Το συμβόλαιο του Καββαδά προβλέπει να εισπράξει 150.000 ευρώ και το δε του Τσαϊρέλη 90.000 ευρώ. Συνεπώς, ένα ερώτημα σχετικά με το αν μπορεί ο Άρης να «αντέξει» αυτά τα δύο συμβόλαια συνολικής αξίας 240.000 ευρώ αν μη τι άλλο είναι λογικό.

Πάμε στους Έλληνες παίκτες. Στο προηγούμενο διάστημα ο Γιαννάκης ζήτησε πληροφορίες για όλους τους ελεύθερους. Ξεκινώντας από τον Γιάννη Αθηναίου, συνεχίζοντας στον Δημήτρη Κατσίβελη ενώ πρόσφατα έγινε επαφή και με τον Νώντα Παπαντωνίου. Όπως είχε γράψει το gazzetta.gr υπάρχει και η περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη στο ενδεχόμενο που ο 23χρονος γκαρντ μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Επαφή έγινε επίσης και με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο τον οποίον γνωρίζει πολύ καλά ο Γιαννάκης από τις συνεργασίες τους σε Εθνική ομάδα και Ολυμπιακό.

Το βασικό πρόβλημα για τον προπονητή του Άρη είναι ότι δεν ξέρει το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί. Γιατί αυτό θα διαμορφωθεί αναλόγως α) των χορηγιών, β) του επιπέδου διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και γ) του ποσού που θα εξασφαλιστεί από τη διάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ελπίζει δε ότι σύντομα θα αποκτήσει εικόνα, μέχρι τότε όμως δεν μπορεί παρά να περιοριστεί σε φιλολογικές συζητήσεις ζητώντας παράλληλα από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους να του δώσουν χρόνο.

Οι ξένοι θα μπουν στο… παιχνίδι αφού ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους Έλληνες και οι μεταγραφικοί στόχοι θα οριοθετηθούν αναλόγως των Ελλήνων που θα έχουν αποκτηθεί. Επί του παρόντος υπάρχει η πρόθεση απόκτησης τεσσάρων Αμερικανών, στην πραγματικότητα όμως πολλά θα εξαρτηθούν από το μέλλον των υποθέσεων των Καββαδά, Τσαϊρέλη αλλά και από το επίπεδο αποτελεσματικότητας στην προσπάθεια προσέγγισης άλλων Ελλήνων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα