Μπόγρης: «Θα χαρεί και η μαμά μου»!

Μπόγρης: «Θα χαρεί και η μαμά μου»!

Μπόγρης: «Θα χαρεί και η μαμά μου»!

bet365

Ο Γιώργος Μπόγρης βρίσκεται στο «House of Basketball» για την κλήρωση του Basketball Champions League και βραβεύτηκε ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης και κορυφαίος σέντερ του τουρνουά.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού κατέκτησε το νεοσύστατο Basketball Champions League με τη φανέλα της Τενερίφης ενώ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης μαζί με τους Τζόρνταν Θίοντορ (Μπάνβιτ), Άαρον Ντόρνεκαμπ (Τενερίφη), Μέλβιν Έτζιμ (Βενέτσια) και ο Ζακ Ράιτ (Μονακό). Μάλιστα αναδείχτηκε κορυφαίος σέντερ της διοργάνωσης με τους Ίβηρες που πανηγύρισαν τον τίτλο στο Final 4 που διεξήχθη στην έδρα τους.

Σήμερα (11/7) βρέθηκε στο «House of Basketball» και βραβεύτηκε πριν από την κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της νέας σεζόν.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο και την ομάδα μου, που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω και να φτάσω ως εδώ. Δεν είμαι συνηθισμένος να μιλώ για ατομικές διακρίσεις. Δεν είναι ο τρόπος παιχνιδιού μου τέτοιος ή οι αριθμοί μου τόσο καλοί που να πουν "σκοράρει τόσους πόντους, άρα είναι καλός", αλλά το να είμαι στο γήπεδο, να κερδίζει αγώνες και τρόπαια είναι το σημαντικό. Αν η ομάδα σου δεν νικά, τα υπόλοιπα δεν σημαίνουν τίποτα. Αυτό είναι που με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Και είμαι χαρούμενος που επιτέλους η μητέρα μου θα έχει να βάλει κάτι στο… σαλόνι, μετά από πολλά χρόνια» εξήγησε μετά την βράβευσή του ο Έλληνας σέντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα