Ανακοίνωσε Μουρ το Λαύριο! (pic)

Ανακοίνωσε Μουρ το Λαύριο! (pic)

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Μουρ το Λαύριο! (pic)

bet365

Το Λαύριο ολοένα και ενισχύεται αφού αυτή τη φορά ανακοίνωσε την απόκτηση του ΜακΚένζι Μουρ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του ΜακΚένζι Μουρ!

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με την ομάδα μας, ενισχύοντας σε τεράστιο βαθμό την περιφερειακή γραμμή του Λαυρίου. Ο Μουρ είναι γεννημένος στις 11/05/1992 και με ύψος 2.00 μ. καλύπτει κυρίως τη θέση «3».

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Τέξας και το πρώτο επαγγελματικό του βήμα έγινε στη Νέα Ζηλανδία με τους Nelson Giants το 2015, όπου σε 19 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 21.7 πόντους , 5.8 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ, 2.1 κλεψίματα και 1.7 κοψίματα, επιδόσεις που του χάρισαν μια θέση στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Μετά τη συμμετοχή του στο Summer League του 2015 με τους Milwaukee Bucks, είχε ένα σύντομο πέρασμα από το Βέλγιο (Leuven Bears) ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας, για λογαριασμό των CanterburyRams. Με 22.4 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 8 ασίστ (!) και 3.4 κλεψίματα ανά αγώνα, αναδείχτηκε MVP του πρωταθλήματος.

Δοκίμασε ξανά τις δυνάμεις του στο Summer League του ΝΒΑ με τους Dallas Mavericks ενώ πέρυσι το καλοκαίρι μετακόμισε στην Ελλάδα , φορώντας τη φανέλα του Προμηθέα. Με τον σύλλογο της Πάτρας είχε κατά μέσο όρο 10.9 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 1.3 κλεψίματα, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων παικτών του Προμηθέα.

Η διοίκηση και η τεχνική ηεγσία του Λαυρίου, συνεχίζουν με κάθε κόστος την προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα