Στους Ορλάντο Μάτζικ ο Μπιρτς, ψάχνει σέντερ ο Ολυμπιακός

Στους Ορλάντο Μάτζικ ο Μπιρτς, ψάχνει σέντερ ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Κεμ Μπιρτς θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Ορλάντο Μάτζικ αποχωρώντας από τον Ολυμπιακό.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Λίγο πριν εκπνεύσει η διορία που υπήρχε στο συμβόλαιο του Καναδού σέντερ για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, ο ατζέντης του παίκτη ενημέρωσε τον Ολυμπιακό πως του χρόνου θα αγωνιστεί στους Ορλάντο ΜάτζικΚεμ Μπιρτς επέμενε αρκετά (κυρίως στους Αμερικανούς εκπροσώπους του) να πάει στο ΝΒΑ θέλοντας να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ενημέρωσε τους Πειραιώτες περίπου εφτά ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας πως ο Κεμ Μπιρτς θα κάνει χρήση του opt out για ομάδα του ΝΒΑ αφού βρήκε συμβόλαιο στη Φλόριντα. Οι Μάτζικ θα πληρώσουν στον Ολυμπιακό τη ρήτρα των 375.000 δολαρίων που υπήρχε για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πλέον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναζητά ξένο σέντερ με τα ίδια χαρακτηριστικά που είχε ο Καναδός. Αυτή ήταν μία ακόμη αιτία για το ταξίδι των ανθρώπων της ομάδας στο Λας Βέγκας αφού ήθελαν να έχουν εικόνα και να είναι κάπως προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο σενάριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για έναν αθλητικό σέντερ με έφεση στο ριμπάουντ και την άμυνα ενώ είναι αναγκαίο να παίζει καλά το pick 'n' roll στην επίθεση.

 

NBA Τελευταία Νέα