Ναβάρο: «Ο Μπαρτζώκας μου είπε άλλα όταν έφυγε»!

Ναβάρο: «Ο Μπαρτζώκας μου είπε άλλα όταν έφυγε»!

Ναβάρο: «Ο Μπαρτζώκας μου είπε άλλα όταν έφυγε»!

bet365

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο δήλωσε έκπληκτος με τις εξηγήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα σχετικά με τον ίδιο και το πρόβλημα που δημιουργούν παίκτες οι οποίοι πρέπει να αποχωρήσουν και δεν το καταλαβαίνουν!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με δηλώσεις του στην εκπομπή «Pick & Roll» της COSMOTE TV, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο μετά την εφετινή χρονιά του στην Μπαρτσελόνα, λέγοντας: «Το πρόβλημα είναι πως ο Ναβάρο είναι στα 37 προς 38. Όταν ο παίκτης είναι στα τελειώματά του, οι προπονητές έχουν πρόβλημα. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν ανήκει σε αυτή την κατάσταση... Οι ομάδες που έχουν παίκτες οι οποίοι πρέπει να αποχωρήσουν και δεν το καταλαβαίνουν, έχουν πρόβλημα».

Σήμερα (10/7), λοιπόν, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague και ρέκορντμαν συμμετοχών στη διοργάνωση μίλησε στην Sport όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του νυν κόουτς της Χίμκι. «Έμεινα έκπληκτος με τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα αφού όταν έφυγε, μου είπε άλλα πράγματα. Για την ακρίβεια, μου είπε το αντίθετο! Αργότερα διάβασα τις δηλώσεις του και δεν τις κατάλαβα. Δεν έχω πρόβλημα με τον Μπαρτζώκα, του εύχομαι καλή τύχη όμως αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να κερδίζει η Μπαρτσελόνα».

Παρεμπιπτόντως ο Ναβάρο αναφέρθηκε στον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα, Σίτο Αλόνσο: «Ο Σίτο γνωρίζει καλύτερα τη λίγκα και εμάς. Πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα στην ομάδα όμως νομίζω ότι όλα θα πάνε καλύτερα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα