Ενίσχυση στην περιφέρεια με Παλό ο Προμηθέας (vid)

Ενίσχυση στην περιφέρεια με Παλό ο Προμηθέας (vid)

Gazzetta team
Ενίσχυση στην περιφέρεια με Παλό ο Προμηθέας (vid)

bet365

Ο Προμηθέας Πάτρας συνέχισε την ενίσχυση του ρόστερ του, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου point guard, Μπουμπού Παλό για την επόμενη σεζόν.

Wimbledon, Υψηλές αποδόσεις και ακόμα υψηλότερα έπαθλα* (21+)

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πατρινών

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την απόκτηση του Yempabou Kevin "Bubu" Palo και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Η οικογένεια του Γιεμπαμπού "Μπούμπου" Πάλο κατάγεται από την Μπουρκίνα Φάσο, ενώ ο ύψους 1,85 παίκτης, που αγωνίζεται ως point guard, γεννήθηκε την 9η Ιουλίου 1991, στην πόλη Έιμς στην Αϊόβα των Η.Π.Α. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Iowa State (NCAA) κι έχει αγωνιστεί σε Texas Legends (NBDL) και Sioux Falls Skyforce (NBDL).

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA, με τη φανέλα της θυγατρικής ομάδας των Maiami Heat, Sioux Falls Skyforce, και είχε σε 25 παιχνίδια 16,3 πόντους, 5,3 ασίστ και 4,1 ριμπάουντ.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα